|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kocham tego drania...
Mój chłopak - bajerant, łobuziak, dzieciak, egoista bez kompleksów i totalny realista.... Ja- poukładana, zbyt wrażliwa, zbyt romantyczna, zbyt skromna. Nasz zwiazek to najbardziej nierozsądna rzecz, która mi sie przytrafiła, wbrew wszelkim regułom... I mimo tego, że wiem - w koncu na pewno nam się nie uda, ja go kocham......
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kocham tego drania...
Cytat:
czy czujesz tragiczne przeznaczenie, że ten związek nie może sie udac? Bo nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: ale mi się rymło
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
w końcu czuję spokój ducha Edytowane przez Gloire Czas edycji: 2009-06-29 o 22:04 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciesz się chwilą i nie trać czasu na zakłądanie watku, na temat związku, który jutro moze nie istnieć
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
chyba większośc z nas miała kiedyś takie związki- z góry skazane na porażke
Wiem, że nie dobrze osądzać, ale skoro autorka sama jest tego świadoma to coś musi być na rzeczy... Też miałam w życiu paru chłopaków którzy byli "nie dla mnie" i o tym wiedziałam- z radością jednak korzystałam z chwili, a potem jednak cierpiałam- mniej lub bardziej, ale zawsze to się na mnie odbiło... Poczytaj sobie na wątku plotkowym największe wykręty facetów czy coś takiego- to dopiero kopalnia wiedzy i doświadczeń
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 20:28 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
z takim nastawieniem to wiesz...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale chwalisz się czy żalisz, bo nie rozumiem .... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a) jak go kochasz to w czym jest problem? b) to że jesteście całkiem różni to nie znaczy, że wasz związek się nie uda- będzie bardziej ciekawszy c) przecież powszechnie wiadomo- przeciwieństwa się przyciągają ![]() d) jeżeli zakładasz że się nie uda... to zastanów się czy to ma sens?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może się mylisz i będziecie razem na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
oj troche to smieszne ale dlatego ze on wychodzi na zlego a dalej go kochasz i to jest fajne .
zycze powodzenia i zebyscie byli dobra para
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
A mnie przyszło do głowy że skoro ona pisze że on jest:
a) bajerantem - kłamie b) łobuziakiem - używa przemocy(psychicznej lub fizycznej) wobec niej lub innych osób c) dzieciakiem - zasypuje ją i otoczenie żądaniami nie oferując nic w zamian i ignorując jej prośby d) egoista bez kompleksów - nie bierze pod uwagę zdania innych, uważa że jest doskonały i że zawsze ma rację i denerwuje się jeśli ktokolwiek ma jakieś zastrzerzenia co do jego zachowania e) totalnym realistą - nie poddaje się marzeniom, nie cieszą go małe rzeczy, w życiu ma konkretnie wyznaczone standarty których się trzyma za wszelką cenę, ignoruje i gasi jej ambicje i marzenia, górnolotne plany również. Jeśli dobrze zinterpretowałam wypowiedź autorki to jak dla mnie bycie z takim człowiekiem nie prowadzi do niczego oprócz pasma cierpień i im szybciej, autorko, dasz sobie z nim spokój, tym lepiej dla ciebie. Piszesz że jesteś rozsądną, poukładaną i wrażliwą dziewczyną - znajdź sobie faceta który to doceni.
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
to fajnie, cieszymy sie razem z Toba
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
No jak to juz zostalo wspomniane: przeciwienstwa sie przyciagaja. To jedna z teorii... A druga moze byc taka, ze ty, jako skromna romantyczka potrzebujesz takiego bad boya. Moze w glebi duszy chcialabys miec cos z jego cech charakteru np. wiecej pewnosci siebie, przebojowosci, nutki egoizmu. I moze to Cie przy nim trzyma. Ja wsrod moich znajomych widzialam juz takie zwiazki i powiem Ci tak, albo zaakceptuj to jakim on jest i nie zakladaj, ze to lada chwila sie skonczy, albo daj sobie z nim spokoj....
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że te n pierwszy post to powinien się raczej znaleźć w wątku pt.: "Kocham go i chcę, żeby wszyscy o tym wiedzieli"... może taki już jest?
Autorko: ciesz się
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

..
-> 64 -> 63
-> 58