|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomysł na niebanalny, osobisty prezent
witam Kochani
![]() a to mój pomysł na indywidualny prezent ślubny ![]() są to srebrne zawieszki na kieliszki do wina różniące się między sobą tak aby na przyjęciu zaznaczyć który kieliszek jest czyj... żeby nikomu się nie pomyliło ![]() np. po kolorze szminki na brzegu kieliszka, po ilości wypitego trunku, po lokalizacji na stole czy półce itp. poza tym są świetną ozdobą i wyróżniają gospodarza jako osobę oryginalną i dbającą o szczegóły i wystrój przyjęcia... są świetnym prezentem nie tylko na na wesele ale parapetówkę czy inne okazje ![]() ![]() ![]() powtarzające się w komplecie literki dla odróżnienia wysadzam kamieniami - na zdjęciach są to czerwone rubiny i białe cyrkonie ![]() ![]() jak Wam się podobają?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na niebanalny, osobisty prezent
Bardzo oryginalny i fajny gadżet
![]() Z pewnością może się spodobać zarówno gospodarzom jak i ich gościom ![]() P.S. To są Twoje wyroby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
widziałam już kiedyś takie dodatki do kieliszków
![]() Fajne, aczkolwiek gdybym się zdecydowała na takie coś to napewno nie z literkami ![]() no i zostanwia mnie czy takie "dyndające" coś nie przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Lucy1111 witaj
![]() tak, to są moje wyroby ![]() Onaella witaj ![]() co do dyndania -nic się nie martw-nie są ciężkie więc w ogóle ich nie czuć... jakbyś zawiesiła na kieliszku niewielki, niewystający poza nóżkę kolczyk... chociaż moja koleżanka dostała od ciotki ze Stanów takie zawieszki co wystają i wcale jej to nie przeszkadza ![]() pozdrawiam cieplutko ![]()
Czeremiqa Edytowane przez czeremiqa Czas edycji: 2009-09-03 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co moim zdaniem to siejesz tu małą reklame tym bardziej ze podałaś linka na wizażu do innego wątku też właśnie o tych ozdóbkach hmm nie sadzisz ze za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
najważniejszego zapomnialam napisac
![]() nie, nie chciałabym czegoś takiego dostać jako prezent ślbuny i napewno nikomu czegoś takieog bym nie kupiła ![]() o ile sama MOŻE w przypływie chwili bym sobie kupiła to jako prezent wydaje mi się tandetnym i mało konkretnym prezentem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
przypominam tylko, że na wizażu nie reklamujemy się w wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Usunęłam już ten link
![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
Czeremiqa Edytowane przez czeremiqa Czas edycji: 2009-09-03 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mówiąc szczerze, to by było dobre na takie szalone młodzieńcze zabawy, na których są tłumy ludzi i łatwo jest pomylić kieliszek. Ale na takich rodzinnych posiadówkach albo innych imprezach nie-młodzieżowych czyli spokojniejszych, to raczej kieliszki się nie mylą. Przynajmniej u nas już się nie mylą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.