![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak nie teraz to kiedy??- wspólne odchudzanie- zapraszam :)
Potrzebuję ogrom motywacji i wsparcie- po to ten wątek. W maju wychodzę za mąż i chcę wyglądać jakoś względnie
![]() ![]() ![]() ![]() Wzrost 176 22.11.2010- 81,5 kg ![]() ma być 64 do 1.05.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak nie teraz to kiedy??- wspólne odchudzanie- zapraszam :)
z miłą chęcią się dołączę i powspieram cię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje i damy radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja jestem wlasnie w Stanach i stanowczo potrzebuje wsparcia, bo nie moge sie pohamować jak widze te wszystkie slodycze... juz przytylam bo na samym poczatku z rozpaczy( ze sie tu wprowadzilam na rok )moglam zjesc 30 batonow, a teraz na prawde potrzebuje wsparcia... bo w Polsce jadlam jak ptaszek a tutaj no nie moge sie powstrzymywać, nie ma mnie co motywowac bo nawet mezczyzni sa tutaj tacy nieciekawi :P
Wiec ja mam zamiar wrocic do normalnego odżywiania, obiecuje sobie znaleźć jakies miejsce do cwiczen bo ruchu mam tutaj okolo 130 krokow dziennie, a czasem i tylko 20 salon-kuchnia-salon. A pizze na obiad zamawiaja ludzie z ktorymi mieszkam co 2 dzien. Zapieram sie nogami i rekami ale to na prawde trudne... Moj wzrost: 168 waga: no i trudno powiedziec bo w amerykanskich domach nie ma wagi, ale musze wrocic do moich 50 kg ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no ja teraz też w sumie jem wszystko na co mam ochotę, pizza, jakiś twister, coś słodkiego, tyle, że teraz jak zjem obiad o 16, 17 najpóźniej to i już kolacji nie jem, a przy najmniej rzadko, czasami dopcham się odrobiną chipsów czy czymś słodkim (ale nie dużo ), ostatnio nawet mało ćwiczyłam a zeszło trochę tych kilogramów, a no i zapijam się czerwoną herbatką
![]() Edytowane przez happys Czas edycji: 2010-11-23 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to i ja się przyłączę.. waze jakies 67 kg przy wzroście 173cm, a chciałabym ok.60 kg,jak na początek albo i mniej.. Ciężko jest w weekend się powstrzymać. Jem dosłownie to, na co mam ochotę. W tygodniujakos udaje mi sie ograniczyc jedzenie.Rezygnuje ze słodyczy i fast foodów od dziś..
Razem raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() W wakacje nieźle sobie pozwoliłam, słodycze, frytki, piwo, późne jedzenie po powrocie z pracy... No i się doczekałam nieszczęsnych 70kg ![]() Przez ok. 3 tygodnie odchudzałam się przed weselem, fakt, spadły 2kg, ale odchudzałam się niezdrowo, byłam przemęczona i na nic nie miałam siły. Od czwartku jestem na diecie dukana, 66kg na wadze (która na razie stoi z powodu @) i motywacja jak największa! ![]() agulaaaa mamy w takim razie podobne wymiary i cele ![]() ![]()
Nowy rok - nowe wyzwania ![]() Edytowane przez paulina0512 Czas edycji: 2010-11-23 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
byłoby świetnie, gdyby na początek udalo sie te 60 kg, wazylam tyle przed rokiem, tylko,że ze względów zdowotnych musiałam przejść kurację hormonalną i tak to wyszło, mam nadzieję, że coś się uda zrzucic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja już od dłuższego czasu miałam stałą wagę - ok. 64kg, ale teraz mi się przytyło i rozpoczęłam walkę ze zbędnymi kilogramami
![]() ![]() Ps. właśnie opycham się dietetyczną nutellą ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
co prawda jestem już na innym wątku ale się przyłączam
![]() ważę 69.5 kg przy wzroście 160. wiem katastrofa ale próbuję coś z tym zrobić. od maja schudłam już 12 kilo.
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Można dołączyć?
![]() Potrzebuję jakiejś mobilizacji do chudnięcia, dziewczyny, nie możecie mnie zawieść. Odkąd wyjechałam z domu na studia tyję w oczach, nie wiem ile ważę, bo wagi nie mam, ale lustro mnie nie kłamie, niestety. Od dzisiaj, od teraz, uroczyście przysięgam, że nie tknę słodyczy, fast foodów i innego ohydnego żarcia. I nie będę jeść aż tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oluśka a ile wazysz?? tez sobie studiuje i tak ;DD i ile masz wzrostu?? i ja postanowilam, że koniec ze smieciowym żarciem ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że dołączacie dziewczyny
![]() Oj tak, studia = tycie, ja przez pierwszy miesiąc ciągle tylko czipsy i piwo, a od tego to wiadomo, strasznie brzuch rośnie. Powodzenia i wytrwałości ! ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja też do was dołacze.... ![]() ![]() ![]() Mam podobne parametry do autorki topiku...Mam 176cm wzrostu i waże 82kg ![]() ![]() ![]() Od jutra próbuje po raz kolejny i tak aż do skutku ![]()
. Edytowane przez rybcia176 Czas edycji: 2010-11-23 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Przyczajenie
|
Dziewczyny jest nas juz od groma
![]() ![]() ![]() Ps. dotrwał ktoś do końca?? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Kibicuję ci z całego serca- bo mamy te same parametry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Koniecznie pisz jak Ci idzie ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
I pij duzo kochana! To naprawde pomaga ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
3mam kciuki i kibicuje z całego serca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
NA PEWNO BEDE DO WAS CZESTO ZAGLADAŁA I ZDAWAŁA RELACJE Z CAŁEGO DNIA... ![]() Musze schudnąć i tak bedzie... ![]() ![]() Do jutra dziewczyny ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Odchudzam sie juz od kilku dni (dzisiaj mija 9), wzrost: 157cm, waga wyjsciowa: 58kg, obecna ok. 56, docelowa 45. Unikam slodyczy, smieciowego jedzenia, weglowodanow wieczorem i staram sie jesc wiecej warzyw. Jezeli chodzi o sniadania nie uznaje zadnych ograniczen, wiec sie nie dziwcie co jadam ![]() Sn. 2 kanapki z salami, 1 kanapka z zoltym serem, 2 ciastka Ob. Salatka z kurczakiem K. Zupa rybna z porem i pomidorami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żebyś schudła do wesela ![]() ![]() dotka85 nie za mało 3 posiłki dziennie ? ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Też zaczęłam! Mam 173 cm wzrostu i 63 kg. W wakacje schudłam, miałam dużo ruchu i właściwie brak czasu na jedzenie. Przyszła jesień, brak ruchu się nasilił, a jem stosunkowo mało. Fakt, czasem sięgnę po coś słodkiego... Chcę mieć 58-59 kg, wtedy będę czuć się dobrze
![]() Trzymam za Was kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() Ja właśnie zjadłam śniadanie (twarożek + warzywa + otręby) i zapakowałam sobie porcję na uczelnię żeby wytrwać do 17 ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Póki co trzymam się nieźle, na śniadanie tylko dwie kanapki z twarożkiem i polędwicą
![]() Uświadomiłyście mnie jeszcze, że muszę przestać słodzić herbatę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Activia i wafle ryżowe!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha moje obecne dane: 169cm-65kg ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a ćwiczycie coś czy tylko sama dieta??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Od wczoraj sie odchudzam na diecie, moja waga 67 ;/ wzrost 167 w świeta mam wesele mam miesiac na schudniecie. do tego brzuszki na wieczor przes senm 100 narazie. Moj facet wraca 21 grudnia.. to go zaskocze ;D motywujmy sie wzajemnie. i nie myslcie ' musze ' schudnac, tylko ' chce ' ! i nie jedzmy dzis juz nic - schudnijmy troche ;*
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ladka69 same brzuszki wzmocnią mięśnie, ale tłuszczyk spala sie po ok 30 minutach dość intensywnych ćwiczeń ![]() A wszystkim wytrwałości! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim.
Też chce się dołączyć do was, razem zawsze raźniej... Od 21 listopada(czyli 4 dni) zaczęłam się bardzo denerwować nadchodzącymi świętami mam 176 cm wzrostu a waże 80 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cześć nowym
![]() karolcia2766 10kg w 2 miesiące to dość duże wyzwanie ![]() ![]() Idę potańczyć i spalić troszkę kalorii ![]()
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Dziś z dietą bardzo dobrze mi poszło. Nie ćwiczę jednak bo raz zwyczajnie nie mam na to czasu a dwa mam pracę czasem fizyczną, 8h na nogach i czasem jestem po całym dniu tak padnięta że nikt ani nic nie jest w stanie mnie do tego zmusić... Aha dziewczyny nie ważcie sie zbyt często- mózg trzeba oszukać- diety nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.