|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prosze Was o pomoc ... :(
Nie wiedzialam gdzie zamiescic ten watek .... No wiec przejde do rzeczy ... moze to zabrzmi glupio ale moją udręką są moje ....krzywe nogi .... (zamieszczam zdjecie) czy znacie moze jakies cwiczenia czy cos ...zebym miala proste... czy to sie da wogole "wyprostowac" ????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prosze Was o pomoc ... :(
Niestety,z tego co wiem to nie można takich nóg wyprostować.Można jedynie poddać się operacji rozciągnięcia kości ,w ten sposób można by troszkę zmniejszyć ich krzywiznę.Najlepiej porozmawiaj o tym z ortopedą .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po za tym jak bylam mala to tez mialam krzywe nogi ale bylam pod stala opieka ortopedy i chodzilam na rozne cwiczenia oraz trzeba przyznac ze miala mnie stale 'na oku' moja mamusia i pilnowala zebym wykonywala cwiczenia i chodzila nie dawajac stop do srodka. POMOGLO- dzis mam prosciutkie nogi ![]() Pozdrwiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak ,teraz masę kostną masz już niestety ukształtowaną i trudniej coś z tym zrobic.Ale tak jak pisałam porozmawiaj z ortopedą,czy warto robić taką operację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem ja tez bylam pod opieka ortopedy jak bylam mala, bo mialam coz z biodrem i jedną nozke troche krótszą, ale dzisiaj jest w porządku
A wogole to glowa do gory,przeciez nie chodzisz 24 na dobe w skąpych miniowkach.. przeciez mozna to zakamuflowac ubraniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dzieki wam za odpowiedzi ale szczerze powiem ze moja nadzieja prysnela....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie przejmuj sie ,ja mam krzywe kolana i jakos z tym zyje.Z tego co wiem to nie ma na to lekarstwa ani żadnych cwiczen.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, gdzieś chyba na fitness widziałam wątek o podobnej tematyce, szukałam go, ale nie moge znaleźć, może przejrzyj sobie troche stron. Ogólnie z tego co widziałam to dziewczyny podawały tam jakieś ćwiczenia, ale czy skuteczne itp. to nie wiem.
Buziaki i glowa do góry ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
O,dobry pomysł,jakieś ćwiczenia zwłaszcza na wyszczuplenie kostek mogłyby pomóc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzieki wam........wetchnelyscie we mnie troszke nadziei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zolwik371pociesz sie ze moze i nie masz prostych nóg ale za to jakie szczupłe.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hehe....no nie wiem czy znowu takie chude....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
hmm... z tego, co widze, masz 13 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
niestety też mam krzywe nóżki i niestety juz ponad 20 lat więc jedynym wyjściem dla mnie np jest zaakceptowanie tego faktu i nauczenie się życia z tym choc szczerze mówiąc - zapewne tak samo jak ty - pragnnełabym aby znalazł się środek (ćwiczeniea) aby pomóc
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Cześć ...... ja tak z innej beczki...... właśnie się zarejestrowałam, i nie mam pojęcia jak się zabrać za pisanie na forum.... przydałaby się jakaś instrukcja... hie hie ....Pozdrawiam
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
-->Kornika: skoro napisałaś tego posta, to widać instrukcji nie potrzebujesz. :P
-->Zolwik371: nie przejmuj się swoimi nogami! I to w takim wieku - wiem, że większych problemów wtedy się nie ma, ale moim zdaniem z twoimi nogami wszystko jest jak najzupełniej w porządku - dość powiedzieć, że znam osobę, której nogi są tak samo "krzywe" jak twoje i nic jej to nie przeszkadza...
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
przyjżałam się twoim nogom....nie jest tak źle...odpowiednie ubranie i będzie git. ...... ale tak to już jest, każdy ma jakiś "defekt" coś co drażni i przeszkadza i chciałoby się zmienić, można wyć z żalu do księżyca ....... a prawda jest taka że to tylko my sami widzimy te nasze niedoskonałosci, inni ich nawet nie zauważają i nie zdajemy sobie sprawy z tego że tak naprawde to nas wcale nie szpeci! ...... pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.