|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
makijaż slubny!!!
witam!
Niedługo jest mój ślub a moja twarz jest okropna, rozszerzone pory, rumień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: makijaż slubny!!!
Cytat:
zresztą warto zajrzeć na KWC a może też skorzystać z usług profesjonalnej wizażystki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie będę zakładać nowego wątku, podepnę się.
Byłam u kosmetyczki zapytać o makijaż ślubny, wszystko pięknie, ładnie, ale gdy zapytałam Panią jakimi kosmetykami maluje, padła nazwa, ale w salonie szumiały suszarki i niezbyt dokładnie usłyszałam. Pani powiedziała coś w stylu "małlic" "małolic" "małowic" dziewczyny pomóżcie, o jaką firmę chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
1)Podkład działa jak wygładzający korektor, dodając jednocześnie blasku 2) Skóra będzie nawilżona, nabierze zdrowego koloru dzięki komponentom które wchodzą w skład produktu 3) Kompleks rozświetlający z optycznymi drobinkami i składnikami roślinnymi wspomagają efekt odbijania światła 4) Pasuje dla kazdego rodzaju skóry, formuła zapewnia zero niedoskonałości i 100% naturalości, nie ma efektu maski 5) Konsystencja jest beztłuszczowa, dlatego będziesz miała satynowe wykończenie bez efektu błyszczenia, a rozszerzone pory i zaczerwienienia, delikatne zmarszczki stają się niewidoczne ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziękuję pięknie
![]() Skoro używa tych kosmetyków, to mogę zapisać się do niej? (boję się, czy makijaż będzie trwały, czy wytrzyma całą noc) Edytowane przez ignorantka007 Czas edycji: 2009-07-07 o 09:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jeśli wykona go profesjonalista to nie musisz się bać o trwałość. Wytrzyma spokojnie. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to warto, abyś podzieliła się nimi z osobą, u której makijaż zamówisz. Zapytaj o wszystko, poproś o makijaż próbny, wtedy będziesz pewna czy to dobry wybór. A jeśli nie będziesz zadowolona to zasugeruj zmiany lub poszukaj kogoś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam makijaż robiony na bazie silikonowej Soraya, podkład Soraya make up sceniczny kryjący. Z resztą kupiłam sobie oba produkty i jestem zadowolona. Jednak przez kupnem poleciłabym wypróbować czy do Twojej cery będzie się nadawał
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.