makijaż slubny!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-06, 12:58   #1
ilonka192
BAN stały

makijaż slubny!!!

witam!
Niedługo jest mój ślub a moja twarz jest okropna, rozszerzone pory, rumień. Chciałabym w tym wyjatkowym dniu wygladać ładnie i nie martwić sie o to jak moja twarz wyglada. Czy istnieja jakieś dobre bazy pod makijaż, podkłady zeby zatuszować te niedoskonałości ?prosze o jakies rady co zrobić z tym problemem
ilonka192 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 16:40   #2
Lemirka
Zakorzenienie

Dot.: makijaż slubny!!!

Cytat:
Napisane przez ilonka192 Pokaż wiadomość
witam!
Niedługo jest mój ślub a moja twarz jest okropna, rozszerzone pory, rumień. Chciałabym w tym wyjatkowym dniu wygladać ładnie i nie martwić sie o to jak moja twarz wyglada. Czy istnieja jakieś dobre bazy pod makijaż, podkłady zeby zatuszować te niedoskonałości ?prosze o jakies rady co zrobić z tym problemem
smashbox ma świtne bazy - ok. 250 zł sztuka
zresztą warto zajrzeć na KWC
a może też skorzystać z usług profesjonalnej wizażystki?
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 17:42   #3
ignorantka007
Zadomowienie

Nie będę zakładać nowego wątku, podepnę się.

Byłam u kosmetyczki zapytać o makijaż ślubny, wszystko pięknie, ładnie, ale gdy zapytałam Panią jakimi kosmetykami maluje, padła nazwa, ale w salonie szumiały suszarki i niezbyt dokładnie usłyszałam. Pani powiedziała coś w stylu "małlic" "małolic" "małowic" dziewczyny pomóżcie, o jaką firmę chodzi?
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 17:50   #4
przepiekna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ilonka192 Pokaż wiadomość
Czy istnieja jakieś dobre bazy pod makijaż, podkłady zeby zatuszować te niedoskonałości ?prosze o jakies rady co zrobić z tym problemem
W Sephorze jest naprawdę genialny produkt, który Ci pomoże - GIVENCHY Photo Perfection. Według mnie jest to najlepszy podkład dlat ślubu, ponieważ na zdjęciach skóra będzie wyglądała idealnie. Pozatym możesz spróbować ten podkład bezpośrednio w Sephorze i dopiero wtedy zdecydowac się na zakup, ponieważ nie ukrywam, że podkład kosztuje ponad sto zł, ale jest tego warty. Jest warto ponieważ:
1)Podkład działa jak wygładzający korektor, dodając jednocześnie blasku

2) Skóra będzie nawilżona, nabierze zdrowego koloru dzięki komponentom które wchodzą w skład produktu
3) Kompleks rozświetlający z optycznymi drobinkami i składnikami roślinnymi wspomagają efekt odbijania światła
4) Pasuje dla kazdego rodzaju skóry, formuła zapewnia zero niedoskonałości i 100% naturalości, nie ma efektu maski
5) Konsystencja jest beztłuszczowa, dlatego będziesz miała satynowe wykończenie bez efektu błyszczenia, a rozszerzone pory i zaczerwienienia, delikatne zmarszczki stają się niewidoczne

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
Nie będę zakładać nowego wątku, podepnę się.

Pani powiedziała coś w stylu "małlic" "małolic" "małowic" dziewczyny pomóżcie, o jaką firmę chodzi?
Może chodzi o Clinique )))
Pozdrawiam

przepiekna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 08:35   #5
szyna
Zadomowienie

Cytat:
Pani powiedziała coś w stylu "małlic" "małolic" "małowic" dziewczyny pomóżcie, o jaką firmę chodzi?
Malu-wilz ( czyt.: malu wilc) profesjonalne kosmetyki dla wizażystów
Stary 2009-07-07, 09:11   #6
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szyna Pokaż wiadomość
Malu-wilz ( czyt.: malu wilc) profesjonalne kosmetyki dla wizażystów
Dziękuję pięknie

Skoro używa tych kosmetyków, to mogę zapisać się do niej? (boję się, czy makijaż będzie trwały, czy wytrzyma całą noc)

Edytowane przez ignorantka007
Czas edycji: 2009-07-07 o 09:16 Powód: dopisek
Stary 2009-07-07, 09:49   #7
Apsik
Rozeznanie

GG do Apsik

Cytat:
Dziękuję pięknie

Skoro używa tych kosmetyków, to mogę zapisać się do niej? (boję się, czy makijaż będzie trwały, czy wytrzyma całą noc)
Jeśli wykona go profesjonalista to nie musisz się bać o trwałość. Wytrzyma spokojnie. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to warto, abyś podzieliła się nimi z osobą, u której makijaż zamówisz. Zapytaj o wszystko, poproś o makijaż próbny, wtedy będziesz pewna czy to dobry wybór. A jeśli nie będziesz zadowolona to zasugeruj zmiany lub poszukaj kogoś innego.
Apsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 10:17   #8
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Apsik Pokaż wiadomość
Jeśli wykona go profesjonalista to nie musisz się bać o trwałość. Wytrzyma spokojnie. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to warto, abyś podzieliła się nimi z osobą, u której makijaż zamówisz. Zapytaj o wszystko, poproś o makijaż próbny, wtedy będziesz pewna czy to dobry wybór. A jeśli nie będziesz zadowolona to zasugeruj zmiany lub poszukaj kogoś innego.
Masz rację, poproszę o makijaż próbny, jeśli będę miała jakieś uwagi to powiem. Dziękuję za radę
Stary 2009-07-08, 09:22   #9
karolca
Zakorzenienie

Ja miałam makijaż robiony na bazie silikonowej Soraya, podkład Soraya make up sceniczny kryjący. Z resztą kupiłam sobie oba produkty i jestem zadowolona. Jednak przez kupnem poleciłabym wypróbować czy do Twojej cery będzie się nadawał

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości