|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lublin, Olimp IV...
Nie jestem pewna, czy w dobrym miejscu założyłam wątek, najwyżej się przeniesie
![]() Ciekawi mnie, co sądzą osoby mieszkające w Lublinie o nowej części Olimpu. Ja też bym chciała wyrazić swoją osobistą opinię. ![]() Z zewnątrz galeria prezentuje się całkiem całkiem... Wewnątrz jest... normalnie, a sklepy... ![]() Wiadomo, nie da się zadowolić każdego; mogły być inne. (takie jak River Island chociażby XD (!!!)) Na otwarciu było bardzo dużo małych dzieci i emerytów. Nastolatków i dorosłych prawie wcale - ale być może dlatego, że byli w szkole/pracy lub nie chcieli się pchać pierwszego dnia. Moja mama jest zadowolona z KappAhl i Mohito - zna te marki z Warszawy, a mój tata od razu poleciał do Go Sport ...xD A dla mnie...!? XD Nie jestem jakoś zachwycona, bo po co mi 573732584375 House, Cropp czy Reserved -.- (które na dodatek nie są w moim stylu XD) Zastanawia mnie, czemu jeszcze nie otworzyli tych dwóch ostatnich marek, które wymieniłam. Skoro planowali otwarcie na 17 czerwca, to sklepy powinny być już gotowe. ![]() Jedyne, co jest dla mnie w miarę, to Empik. Wydaje się przestronny i nie zawalony regałami, a jednak na półkach jest sporo; kupiłam wreszcie książkę, której nie mogłam znaleźć w innych salonach. ![]() Co mnie dobiło - znowu jest zbyt mało łazienek i zbyt mała oferta kulinarna XD Chciałam coś takiego, by można było sobie podejść do kasy, zamówić i zjeść od razu, a nie siedzieć przy stole z menu w ręce i to w dodatku w dziesiątej w Lublinie restauracji Cleopatra... A jakie jest wasze zdanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin, Olimp IV...
Wizualnie nowa część wypadła ładnie, dużo miejsca i nie trzeba się cisnąć. Najbardziej mi sie chyba Leroy Merlin (czy jak tam sie to zwie) podoba. Nie to co ta stara część że się zgubić można było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin, Olimp IV...
Ja to nawet na Leroy Merlin nie spojrzałam, bo nie jest to sklep dla mnie
![]() Na otwarciu w Empiku były tylko polskie gazety ale pytałam się faceta i powiedział że z Warszawy za parę dni dojdą zagraniczne - byłam jakiś czas temu potem i faktycznie były niemieckie pisemka typu bravo, popcorn etc. No, i jeszcze w tym Empiku nie jest narozwalane, tak jak w pozostałych. ![]() Jednak i tak najbardziej lubię ten w GC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.