|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() HELP!!!!!! poszukuję sukienki na wesele...
witam
![]() właśnie zostałam zaproszona przez chłopaka na wesele jego kuzyna - ma się odbyć za niecały miesiąc.. i totalnie nie mam się w co ubrać... nie znam się za bardzo na modzie, a nie chce wyglądać źle ![]() zastanawiam się nawet nad uszyciem czegoś, ale nawet nie wiem, jaki miałby to być krój.. nie jestem szczupłą osobą, wiec chciałabym, żeby, na ile to możliwe, choć optycznie ukryć co nieco ![]() pliz help! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: HELP!!!!!! poszukuję sukienki na wesele...
Przejrzyj ten wątek, może któraś z proponowanych tam sukienek Ci sie spodoba?
![]() Trudno coś doradzić nie widząc Twojej sylwetki... powiedz co chciałabyś ukryć? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
przede wszystkim brzuszek ![]() ![]() co do kolorów, to stonowane.. zadnych krzykliwych.. a tak ogolnie to nie mam konkretnych ulubionych ![]() juz ide looknac na ten watek ![]() dziekuje Edytowane przez zattara Czas edycji: 2009-06-26 o 18:09 Powód: dodanie mysli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Może coś z tego Cię zainspiruje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hmmm.... niezle.. moze na cos sie przydadza... zwlaszcza ta niebieska i te ostatnie
![]() co do braku ramiaczek, to mnie to troche przeraza... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.