|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() malutkie ubranka z promocji, lumpeksów 0-3 mc-y w Warszawie, a może hurtownia?
czas zaczac zbierac ubranka dla malca
znacie jakies wieksze lumpeksy z ubrankami ? (nie takie co sa jedna dwie rzyczy, tylko mozna powybierac ![]() wiecie gdzie akualnie jest przecena ? w Warszawie i okolicach piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: malutkie ubranka z promocji, lumpeksów 0-3 mc-y w Warszawie, a może hurtownia?
W Tesco są przeceny na ciuszki dla dzieci 50%.
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Zresztą teraz jest taki okres, że w każdym sklepie z ciuszkami dziecięcymi (i nie tylko) są przeceny. (h&m, reserved kids, itp.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: malutkie ubranka z promocji, lumpeksów 0-3 mc-y w Warszawie, a może hurtownia?
Polecam lumpki na świętokrzyskiej na przeciwko poczty głównej może nie jest najtaniej ok 58zł za kg , ale rzeczy śliczne .
Wiadomo raz mniej raz więcej ale ja nigdy bez niczego stamtąd nie wyszłam . No i na wyprzedazach tez zwykle te najmniejsze zostają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja często jeżdżę do lumpeksu na ul. Umińskiego (Gocław), koło LO im. Herberta.
Mają tylko dziecięce ciuszki, wycenione, nie na wagę, ale np. malutkie bodziaki czy śpiochy można kupić za 4-5zł, a są naprawdę w dobrym stanie. Ostatnio mieli przecenę towaru - udało mi się kupić kombinezon zimowy z "kożucha", na futerku, taki góralski, w idealnym stanie za 10zł! Poza tym sporo lumpeksów jest w okolicach Ronda Wiatraczna ![]() Edytowane przez eloteteie Czas edycji: 2009-08-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Radziłabym szybciutko edytowac posta bo za reklamę własnych aukcji może grozić nawet ban stały.
![]() |
#6 | |
celebriti
|
w Auchan sa body i spiochy od 2 do 10 zl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.