![]() |
#1 |
BAN stały
|
Lista Kukiza i wprowadzenie antysystemowców do Sejmu
Wczoraj Paweł Kukiz powiedział, że nie tyle chce stworzyć w konwencji "jeden wódz, jedna partia" a chce wprowadzić jak najwięcej antysystemowych i młodych ludzi do Sejmu. Padły przede wszystkim nazwiska kandydatów na prezydenta, więc można domyśleć się udziału takich partii w koalicji wyborczej:
- KORWIN (Korwin-Mikke, Wipler, Berkowicz), KNP (Wilk) - Ruch Narodowy (Kowalski, Bosak, Winnicki, Zawisza) - monarchiści (Braun) - Demokracja Bezpośrednia (Tanajno) - Ogórek (a więc pewnie znajdzie się jakaś lewica na listach, która nie jest od SLD i Palikota) - no i osoby bezpośrednio współpracujący z Kukizem - Pan Stonoga? Zapewne wspomniany Ruch Kukiza się rozleci na mniejsze partie, ale wreszcie będzie lista osób, które nie spały na styropianach i były w czerwonej partii. Będziecie na niego głosować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista Kukiza i wprowadzenie antysystemowców do Sejmu
Niech zrezygnuje z głosu mordowanych na stadionach i pana Bosaka (który już w systemie był, więc nie jest żadnym antysystemowcem, a poza tym że był w systemie to był jednym z największym leni w tym systemie) a wtedy będzie miał mój głos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jestę wieszczę
|
człowiek, który podziwia Marka Jurka faktycznie jest antysystemowy. Reszta też. Boże, jaka beka
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hrodebert
|
Okazało się że jedynym planem Kukiza jest, brak planu. Wprowadźmy jeszcze "Liberum veto" do kompletu, będziemy mieli piękną katastrofę.
Oczywiście, nie będe na niego głosował, to tak jak bym głosował na Pis w tym wypadku. Jarosław przerobi ich na mielone, przeżuje i wypluje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
to facet robiący zamieszanie, bez pomysłu na faktyczną naprawę czegokolwiek . Otoczy się oszołomami, którzy chcą się dorwać do koryta i tyle.
![]() |
#6 |
jestę wieszczę
|
dokładnie. Nie wiem jakim cudem Zawisza miałby iść do żłoba z tego samego sortu co Ogórek np. To dowodzi, że tzw. "przekonania" są tylko kwestią ceny. W tym wypadku ceną jest tłusta poselska pensyjka.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Edytowane przez Bananalama Czas edycji: 2015-06-28 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Oszołom i tyle na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, Zawisza i start jako antysystemowiec to jakiś ponury żart który ośmiesza Kukiza, Zawisza był w rządzie PiS, tworzył system więc jaki z niego antysystemowiec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bosak tańczył w Tańcu z Gwiazdami, taki z niego antysystemowiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Do Kukiza garną się -,, niespełnieni'' jak Korwin( w sejmie już był i niczego wielkiego nie dokonał) lub wyrzuceni jak Hofman. Jeśli JOW-y przejdą to może się okazać, że do sejmu wprowadzi 2-3 osoby. Ja zagłosuje na formację Petru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
jeśli JOWy przejdą to w tych wyborach ich jeszcze mieć nie bedziemy przeciez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Prawdziwa debata koncentruje się wokół problemów i wartości. Jednak gdy wartością jednej strony jest prowadzenie wojny, której ofiarą jest druga strona, to wtedy nie mamy do czynienia z debatą, ale raczej z pewnym rodzajem agresji realizowanej za pomocą dezinformacji.Tak wygrał Duda. Dzięki kampanii negatywnej, a nie przedstawieniu konkretnego, realnego do zrealizowania programu. Jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia to obraża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
<3 pikne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Nie popieram Kukiza, po ostatnich wydarzeniach uważam, że jest populistą i swego rodzaju subtelnym korwinowcem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, jak ktoś w ogóle mógł sądzić, że Kukiz dokona taakich wielkich rzeczy, skoro nigdy planu nie miał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
tak BTW to dzisiaj sie aż zakrztusiłam wodą, kiedy jeden pan w telewizorni powiedział, ze jedyną partią antysystemową w polsce był i jest PiS
XDDDD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kukiz to jest marna kopia Bolka Lecha Wałęsy tylko zrodzona teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Qookies to żaden wolnościowiec. Ktoś kto nie ma programu jest dla mnie Tuskiem 2.0
Oszołom jak Palikot. Prędzej na RN zagłosowałbym jeżeli by nie było KORWIN niż na niego. A ten jego "brak programu" też jest programem jak widać po spadających sondażach. W każdym razie w przyszłych wyborach na pewno nie zagłosuje na PIS. Już prędzej na Palikota. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Proponuje zaprosić jeszcze Palikota.
On chyba nie rozumie, że partię/ruch/cokolwiek zakłada się nie przeciw czemuś, ale po coś. On chyba myśli, że jak odsunie od władzy PO i PiS, to od razu będzie dobrze. Albo pan Kukiz ma jakieś zaburzone postrzeganie rzeczywistości, albo wcale nie chce nic wygrać. Stawiam na to, że przerósł go własny sukces i stwierdził, że dla niego to za dużo na razie. Łatwo być antysystemowcem, gdy stoi się z boku. I chyba właśnie o to mu chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Marszałkini II RP
|
Celnie podsumował Kukiza Marek Cichocki w artykule "Paweł Kukiz, czyli rokosz w XXI wieku ".
Zbieranina wszystkich od lewa do prawa tym bardziej szkodzi temu ruchowi. Coraz więcej osób na szczęście widzi, że Kukiz to tylko krzykacz bez żadnego programu i mam nadzieję, że w ciągu tych niemal 4 miesięcy poparcie dla niego znacznie spadnie, choć według mnie i tak jest aż nadto pompowane przez media. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dopisze po raz kolejny 2 slowa od siebie: bez sensu
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie rozbawiło gdy podczas spotkania z wyborcami mówił że dojdzie do władzy, eksperci napiszą projekty zmian i będzie żyło nam się cudownie, jego wypowiedzi zaczynają przypominać obietnice na miarę stu milionów Wałęsy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przecież on ma pojęcie o gospodarce podobne do Wałęsy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Nie nie będę bo to idiota, który jest raz pro-związkowcem potem jest pro-korwinistą (sprzeczność jakby ktoś nie wiedział)
Wcześniej był za PO (i to jeszcze za czasów kiedy każdy rozgarnięty człowiek już się poznał na ich psedo-liberalnych zapędach, które nie zrealizowali w ogóle) Na temat debilzmu JOW-ów nie będę się rozpisywał - powiem tylko, że ustrój należy zmienić gruntowanie a nie zmieniać ordynacje. Ja głosuje na Korwina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Grzegorz Braun napisał, że nie chcę mieć z Kukizem nic wspólnego.
Ktoś zaraz napiszę, że kto to jest Braun. Tylko 1% czy 1,5% prezydenckich. Jak na kogoś bez kasy, w sumie nieznanego, 2 razy będącego w mediach to jest bardzo dużo. Zresztą facet ma cholernie ogromną wiedzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może i dużą wiedzę posiada, ale zachowuje się jak jakiś fanatyk, taka Polska wersja Danikena, jeden widzi wszędzie żydowsko-masońskie spiski, drugi widzi wszędzie kosmitów.
A że nie chce mieć z Kukizem nic wspólnego nawet mnie nie dziwi, startować będzie z list PiSu pewnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
On jest wolnościowcem, do Pisu się nie nadaje.
Tym bardziej, że jest zdania iż dopóki coś zostaje w sypialni to zostaje w sypialni i nikt nie ma prawa tam zaglądać. Z Kopernika też robili przygłupa. Z Korwina też robią ciągle przygłupa a tyle rzeczy o których mówił okazało się prawdą. Już tyle w życiu widziałem, tyle rzeczy niby oczywistych okazało kłamstwem, że wcale bym się nie zdziwił gdyby te żydowsko-masońskie spiski były prawdą. Nie wiem czy coś mogłoby mnie jeszcze zdziwić. No może jakbyśmy wygrali Mistrzostwa w Piłce ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-06-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym skoro Braun może mieć rację to i Daniken może mieć rację, więc nie skreślajmy go i nie róbmy z niego wariata. Dla mnie Braun to typ podobny do Kowalskiego, czyli człowiek niewybieralny, jeden nawija o zmianie godła a inny nazywa siebie głosem mordowanych na stadionach (zapomina dodać że to tylko głos przypadkowo zabitych przestępców na stadionach). Polityka takich potrzebuje aby było kolorowo ale taki u władzy to byłby dramat. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2015-06-29 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;51924718]
![]() ![]() Ty masz na imię Joanna może? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.