![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odlewki zapachów: OI, Kenzo Amour, Bvlgari Black...
NIEAKTUALNE !!!
Witam w moim wątku! Mam na wymianę odlewki zapachów:
Szukam TYLKO zapachów. Najchętniej przyjmę:
Wysyłka TYLKO przesyłkami rejestrowanymi. Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-08-23 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odlewki zapachów: OI, Kenzo Amour, Bvlgari Black...
moze cos za odlewke organzy i lolity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
witaj,bardzo interesuje mnie odlewka O.I -poza wątkiem mam midnight poison elixir
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie OI, mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341510
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, czy masz może limitówke amour - indian holi? czy masz swoje atomizerydo odlewek? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście atomki mam, są to takie szklane 'piątki' z kubu wspólnozakupowego atomizerkowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() W zasadzie interesuje mnie indian holi i zwykłe amour i tak sobie myślę że jeżeli zgodziłabyś się na wymianę te dwie odlewki za moją miniaturkę+ jakaś próbka byłabym pocieszona ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-06-20 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ode mnie 4 ml Indian Holi i 5 ml zwykłego Amour, od Ciebie miniaturka L de LL i próbeczka (jaką możesz mi zaproponować?) ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Marei, tak myślałam i myślałam... może masz troszkę więcej Black XS lub L de LL? Z tego co wyczytałam, masz edt Gucci by Gucci (przygarnęłabym jakieś 5 ml na próbę). Mogłabym oddać za to 5 ml OI plus tyle (OI lub Lolity, jak wolisz), ile mogłabyś oddać Black XS i L... Co myślisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Organza Indecence Bvlgari Black Kenzo Amour EDT ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w tej chwili z tych co Cie interesuje mam code - próbka firmowa 1ml. Jakby co do miniatury mam również pudełeczko a ubytek to dosłownie kropelka testowa .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Protko, bardzo mi się u Ciebie spodobał zegarek Swatch (kurczę, doslownie "moje" kolory...). Oddałabym 15 ml OI, "wyszperam" 15 ml Kenzo Amour, i spokojnie ze 20 ml Bvlgari Black. Mam jeszcze L'Or de Torrente 20 ml, jakbyś była zainteresowana... I mogę zrobić sporo próbek...
Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kochana jeżeli dołożysz mi jeszcze odlewkę OI to ja zrobię Ci odlewkę Black xs jeżeli jesteś zainteresowana tylko poszukam atomka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kissek, muszę poczekać, co powie Protka... Bo jeśli się zgodzi, to już nie będę miała OI... Jeśli nie, to chętnie "piątkę" dołożę do naszej wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok czekam na priv
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, niestety. Zegarka za odlewki nie oddam. ![]() Dostałam go w prezencie i w sumie ciężko mi go oddawać; jeśli już to raczej za jakiś poszukiwany przeze mnie perfum w oryginalnym flakoniku lub kosmetyki gabinetowe np. Clarena. ![]() Te trzy odleweczki co chciałam u Ciebie, to z nich dwie biorę w ciemno (Black i OI) i wystarczyłyby mi po 5ml, Kenzo Amour w perfumerii mnie nie zachwycił, więc przy nim bym się nie upierała - chciałam dać mu drugą szansę... A z kolei L'Or de Torrente znam i nie lubię. ![]() Chętnie się zamienię za odlewki. Mam to co w wątku, plus spoza: T.Mugler - Innocent Summer (rózowa limitowanka) Ferre - Gieffeffe Kenzo - Vintage Lancome - Aromatonic (zielony, pomarańczowy) Lacroix - Tumulte Gucci - Eau de Parfum II D.Karan - Black Cashmere (ok. 2ml)
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kochana powiedz mi czy masz jeszcze inne odmiany amour? np florale
Rozumiem że xs mam przygotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Protko, szczerze mówiąc, tak myślałam...
![]() Interesowałaby mnie odlewka Innocent'a (5ml) i... coś jeszcze... poszukam jeszcze u Ciebie i napiszę... edit: już wiem - chetnie Tumulte Lacroix. Czyli byłoby tak: ode mnie 5 ml OI i 5 ml Black Bvlgari, od Ciebie 5 ml Tumulte i 5 ml Innocent'a. OK? Cytat:
![]() A Florale niestety nie mam... (Piękny... Zachwyciłam się nim ostatnio w perfumerii...) Zaraz piszę PW ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-06-22 o 19:45 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to piszę na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kod:
Moja propozycja: ode mnie 5 ml OI i 5 ml Lolity za 5 ml Gucci by Gucci edt 2 ml Black XS 2 ml L de LL . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś jeszcze za Kenzo? Chciałabym mu dać drugą szansę, bo czasem pierwszy test jest nieudany, potem okazuje się, że jednak całkiem, całkiem... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Protko, dopiero zauważyłam, że masz na wymianę miniaturki Bvlgari...
Omnia Crystalline Voile de Jasmin. Chętnie bym je przygarnęła... Czy zgodziłabyś się na taką wersję wymianki?: 5 ml OI + 10 ml Black Bvlgari + 5 ml Kenzo Amour za w/w miniaturki + 5 ml Innocent'a. Przepraszam, ze tak marudzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że u mnie z dwoma miniaturkami byłoby o 5 ml mniej, ale to jednak perfumki w oryginalnych buteleczkach, no i kosztowały mnie sporo, jedna ok. 30 zł.
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z przyjemnością dorzucę próbeczki, mam kilka oryginalnych i wiele mogę zrobić (listę przesyłam na PW) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie wypatrzysz za Le Roy Soleil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Anastazjo, muszę tylko poczytac o zapachach, które oferujesz w postaci odlewek, ale na pewno cos mnie zainteresuje, bo nie znam żadnego z nich, a z chęcią przestestuję coś nowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.