|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szantażystki, histerycy czyli zboczone związki...
zakładam związek zainspirowany sytuacją znajomych: powiedzcie mi czemu ludzie są tacy śmieszni i wikłają się w niemądre związki: on miły, inteligentny, dobry chłopak, który jednakowoż ma już nieco dosyć swojej dziewczyny i całej sytuacji; za to ona: histeryczna, wiecznie narzekająca, gderliwa, ale wymyśliła sobie świetną strategię - szantaż. kiedy tylko chłopak napomyka, że coś jest nie tak w ich związku i może zrobiliby sobie przerwę, ona na przykład mdleje, albo mówi, że boli ją serce i na pewno umrze. i on, ciapciuś jeden, daje sobie spokój. najgorsze, że przychodzi potem do nas do domu i zwierza się i zwierza a ja zastanawiam się czy trzeba mu przywalić w łeb żeby zrozumiał, że dziewczyna nim najzwyczajniej w świecie kręci jak chce... dlaczego ludzie wikłają się w takie idiotyczne sytuacje i nie mają pary żeby ich zakończyć?
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- "zakładam wątek" oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: szantażystki, histerycy czyli zboczone związki...
.
Edytowane przez Lavatia Czas edycji: 2009-06-28 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no to sie chlopak dal wkrecic w niezly shit. jak sam sobie z tym nie poradzi, to niewiele masz do zrobienia, no bo co mozesz zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A może on tkwi w tym z jakiś nieznanych Ci przyczyn, może naprawdę w jakiś sposób dopełniają się z tą dziewczyną, może nie każdy związek musi opierać się na standardowych zależnościach. Z tego co piszesz, wydaje się, że znasz tę historię głównie z jego relacji... Może ta dziewczyna miałaby do powiedzenia coś więcej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-24 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
prawda jest taka że wiele związków jest takich chorych, nie wiem z kąd to się bierze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dookoła jest pełno toksycznych związków, opartych na szantażu/poniżaniu/poczuciu władzy/etc.
Jeśli nadal są ze sobą to widocznie obydwoje do tego doprowadzili: on pozwolił jej na szantaż, ona z tego skrzętnie skorzystała ![]() Może dziewczyna nie jest taka zła, ale przyzwyczaiła się, że swoimi konwersyjnymi akcjami wiele osiąga bez wysiłku, zawsze postawi na swoim. Jeśli w innych kwestiach im się układa, to może niech ten biedny ciapciuś ![]() ![]() A jak sie nie odzwyczai, no to albo pozostaje mu tkwienie w układzie opartym na szantażu, albo zmieni sobie kobietę na nieterrorystkę ![]() Jestem zwolenniczką teorii, że traktują nas tak jak sobie na to pozwalamy, więc wydaje mi się, że facet po prostu przystał na używanie wobec niego takiego szantażu emocjonalnego.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-06-29 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ludzie są bardzo różni, droga zofiyo. Niektórzy spełniają się w tego rodzaju konfiguracjach i nic nam do tego.. Choć czasem chciałoby się wtrącić, ale to jest wiesz,
![]()
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sorry, ale po którymś razie bym mu powiedziała - kolega, czy nie kolega bez przesady - że to już było i masz dosyć wysłuchiwania tego samego po raz kolejny, że już powiedziałaś swoje zdanie na ten temat. Zabraknie mu osoby, która słucha jego zwierzeń, to może przejrzy na oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.