|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje początki ;)
Zamieszczam niżej kilka moich zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje początki ;)
Ładne
![]() Masz ciekawe pomysły, tylko troszkę niewyraźne.
![]() |
#3 |
xxyy
|
ladne
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jestem na nie - cytując klasyka.
Pierwsze nieostre i poucinane, drugie przepalone i cokolwiek dziwny kadr: jesli umieszczasz białe kwiatuszki w kadrze, to może warto byłoby zmieścić je w GO? W foto forsycji też za płytka głębia, krokus nieostry i ucięty liśc z boku, ostatnie niedoświetlone. Większośc kadrowana centralnie, żadne nie przyciąga uwagi, ani nie zostaje w pamięci. Oczywiście rozumiem, że to początki, ale bez podstawowej wiedzy n/t rozplanowania kadru i lepszego opanowania posiadanego sprzętu wiele nie uwalczysz. pozdrawiam i życzę powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wszystkie uwagi zostały już tutaj napisane przez Cokolwiekasia, więc nie zostaje mi nic innego jak czekać na kolejne zdjęcia. Patrząc na te fotografie (przymrużając oko na ucięty liść) najładniejsze jest zdjęcie 4. Spróbuj znaleźć inne obiekty na zdjęcia, kwiatki fotografują wszyscy, a jeżeli chcesz przy nich zostać postaraj się je ująć w inny sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.