|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zycie po...
Witam Kochane,
Zakładam ten wątek dla osób, które zakończyły życie z tzw dietą. Chciałabym zebrać tu informacje o tym jak Wasze życie zmieniło się (lub nie) po zakończeniu różnych diet, po zaprzestaniu stosowania wspomagaczy... Osobiście wspomagałam się farmakologicznie, na początku diety brałam Zeliksę, potem ją odstawiłam (lekarz odstawił) bo nie była już konieczna. chciałam osiągnąć wagę 58 kilo lecz niestety moja waga stanęła na 64-66 kg i się waha. Coraz ciężej mi pilnować diety, czyli bez tłuszczu, chude produkty, nie jedzenie po 20 (kończę pracę o 17)... Generalnie, ciężko mi jest bo od zakończenia jakotakiej diety jestem od 4 miesięcy. Nie ukrywam, że poszukuję wsparcia w utrzymaniu wagi, coraz ciężej wejść mi w ryzy "zdrowego odżywiania" po 9 miesięcznej walce... Ktoś oprócz mnie potrzebuje wsparcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zycie po...
Ej no piszcie bo jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm.. ja zastosowałam dość ciekawą diete i szczerze powiem że mi się to udało! i wyrobiło we mnie świetne nawyki.. jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej to ja będe tu zaglądać bo właśnie skończyłam swoją diete mam na minusie 28kg
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak Ci się udało tyle schudnąć? I w jakim czasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dieta MŻ I WR połowa tego co jadłam i więcej ruch zaczełam biegać ćwiczyć na steperku odchudzałam się od 01.04.2009 czyli ok 5 kg miesięcznie skończyłam tydzień temu ale nadal jem tak jak na diecie tylko mam lenia co do ćwiczeń chciała bym chociasz raz w tygodniu biegać i z 1 raz ćwiczyć na steperze :cmok
Przykładowe co jadłam śniadanie-bułka grachamka z serkiem wiejskim,pomidorem,tuńczy k obiad-1 ziemniak nie więcej troszke sosu,surówki dużo,kawałek mięsa np.schabowy,udko,schab,mi elone,albo jajo podwieczorek-np.owoce,jogurt nat. kolacja-2 kromki ciemnego chleba z szynką,serkiem,jajkiem przestałam jeść jasne pieczywo,słodkie,pić orężady,soki, tylko-woda,herbata zielona,kawa bez cukru i starałam sie jeść więcej białka codziennie ćwiczyłam no i to tyle chyba wrazie czego pytajcie chętnie odpowiem ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
magdzie - Oj jak ja Ci zazdroszcze...dlaczego ja tak nie potrafie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja jestem na diecie MŻ i WR i schudłam już 6kg mam nadzieje, że tak jak ty dam radę i osiągnę swój cel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Napewno dziewczyny dacie radę tylko w trudnych chwilach się nie poddawajcie bo niestety takie okresy przychodzą że ma się dosyć diety,ćwiczeń bo waga stoi w miejscu ale to trwa z tydzień-dwa a potem znowu rusza jak szalona
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napewno Ci sie uda postaraj się pisać co jadłaś i ćwiczyłaś a ja będe cię wspierać jeśli tylko chcesz POWODZENIA ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A jeszcze jeśli masz ochote to zapraszam na wątek podaje link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333651&page=58 tam naprawde się wspieramy i napewno dziewczyny przyjmą cię chętnie
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny, aktualnie jestem chora i chyba się trochę odwodniłam bo zaczęłam mieć niezły przestrzał między udami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
też byłam chwilowo na dukanie ale nie odpowiadała mi za bardzo, więc odpuścilam. Teraz walczę o utrzymanie wagi, idzie coraz trudniej bo mobilizacja spada, siła woli już jest chyba ujemna. Za dobrze mi nie jest bo widze że zaczynam tyć, i jestem jeszcze bardziej wkurzona i więcej jem... ech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
motywacja wróciła... kaloryczne przekąski poszły w bok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
tez sie rozstalam teraz z panem doktorem Dukanem. widocznie naleze do grupy osob, ktorym on nie odpowiada :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.