|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Internet i świat realny?
Do założenia tego wątku skóniła mnie zaistaniała sytuacja na jednym z forów internetowych (nie wizaż). Pozwolę sobie ja opisać później
![]() Jak to jest dziewczyny? Czy traktujecie świat 'internetowy' podobnie jak ten realny? Nie mówię o tym, czy nic nie udajecie, tylko jak piszecie tu na forum, to czy tak samo wszystko przeżywacie, relacje między forumowiczami, czy traktujecie to z przymrużeniem oka?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Internet i świat realny?
Nie traktuję Internetu jak realnego świata - co to to nie, tak daleko jeszcze nie zaszłam
![]() Tak to wygląda u mnie ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jako nastolatka odbierałam to w inny sposób. teraz nie zaufałabym jednej istocie w internecie, nie kupuję nic przez internet i traktuję jedynie jako zabijacz czasu...właściwie to przyznam się że korzystam jedynie z wizażu i people. com
![]() Nie mam kontaktu z wirtualnymi postaciami poza wizażem, a i tu już na parę osób się nacięłam...lubię to miejsce i traktuję jakos zabawę. Nie wczuwam się jednocześnie za mocno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Internetu,czateri, blogów itp nie traktuje powaznie .Gdy wizazanka mi poradzi staram sie obiektywnie spojrzeć na zaistniałą sytuacje.I to wszystko.Owszem gdy ktos pisze o cierpieniu,chorobie gdzieś przez kilka minut troszke smuce się tym,ale trzeba wracac do rzeczywistości i oddzielic wirtualny świat od tego prawdziwego.I za kilka dni zapomninam o sprawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Różnie podchodzę, zbyt serio internetowego światka nie traktuję.
Mam świadomość tego że każdy może być tu kim chce - kobieta facetem, dziecko dojrzałą osobą i odwrotnie. Ale poznałam w sieci sporo fajnych osób, spotykamy sie na jednym z forów ![]() Ale wiem że to miejsce gdzie mozna się odciąć jednym wyłącznikiem, gdzie można rzucać słowa na wiatr, choć sama tego nie robię.....
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
internet to dla mnie pomagacz, zabijacz czasu, taka rozrywka
![]() ![]() lubie robic zakupy przez internet: allegro, ksiegarnie wysylkowe [w ktorych bardzo czesto sa pozycje niedostepne w bibliotekach czy ksiegarniach a to ratuje mi czasami tylek ![]() ale swiat realny to swiat realny - to przeciez w nim zyje. wiec jakos mocno sie z internetem nie spoufalam ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dokładnie... jak się siedzi przy komputerze i lata po różnych stronkach czas leci strasznie szybko... Kiedyś dnia nie mogłam przeżyć bez Internetu... (młoda i głupia
![]() Kiedyś jak siedziałam na swoim "miastowym" czacie poznałam mnóstwo nowych znajomych... najpierw był czas... gadu... a później wypady gdzieś na miasto... A i poznałam swojego Pawełka... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Właśnie.. Ja traktuje Internet tak samo..
![]() Ale niektórzy ludzie chyba nie. Co do wspomnianej wcześniej sytuacji, to użytkowniczka pewego forum 'sporządziła' niezbyt pochlebną opinię na mój temat ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Internet to rozrywka nigdy inaczej na to nie patrzyłam, nie umawiam się i nie poznaje ludzi przez sieć. Nie przeżywam tego co ktoś napisał , dla mnie to tylko wirtualne postacie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.