|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wesele i poprawiny.
Zastanawiam się nad tym czy na poprawiny trzeba mieć inny strój i czy ma być to sukienka. Na weselu będę miała czarną sukienkę przed kolano. Na allegro jest sporo fajnych sukienek. Ja raczej nie chodzę na wesela więc nie wiem czy na poprawiny strój powinien być jakiś mniej rzucający się w oczy, czy jak to dokładnie ma być? Z góry dzięki: *
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Znalazłam jedną: http://allegro.pl/item674933902_1270..._3_kolory.html chodzi mi o tą czerwoną czy co to jest za kolor: D Tylko problem jest w tym, że ja jestem prawie zupełnie płaska i coś czuję, że będę wyglądać w niej przekomicznie ; p coś nie widzę na allegro żadnych sukienek w których nie byłoby widać mankamentów mojej sylwetki. Co Wy o tym myślicie? : )
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele i poprawiny.
Na poprawinach mozesz isc ubrana i elegancko w sukni i w dzinsach .
nie ma regul. dziwne ,ze ktos jeszcze urządza poprawiny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No pewnie, że tak. To będzie wielkie, tradycyjne wesele ; P
A w dżinsach raczej nie pójdę, choć rozumiem, że to był przykład. Chyba zastanowię się nad jakąś sukienką ale już nie tak bardzo wytworną. Co sądzicie o tych z allegro?
MÓJ LISTOPADOWY WSZYSTKOWĄTEK Edytowane przez hammerhead Czas edycji: 2009-06-29 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy okazji się podpytam ![]() dziś poszłam na zakupy w celu zakupu sukienki na wesele (poprawin nie będzie)...oczywiście nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Znalazłam kilka sukni na allegro. Byłabym wdzięczna gdybyście powiedziały która jest najładniesza. Sukienki nie są jakieś niewiadomo jakie ale chyba na poprawinach to nie jest wymagane. XD No, to jak możecie:
(1.nie mam pojęcia, czy to się w ogóle nadaje na poprawiny. 2.oczywiście bez tego szala czy co to jest XD chyba troche zbyt wytworne i jestem na nią zbyt płaska : ( 3,4,5.te mi się chyba najbardziej podobają w swojej prostocie tylko zastanawiałabym się nad kolorem. Może macie w domu taką sukienkę? Jestem ciekawa jak ona się prezentuje w rzeczywistości: ) 6.ta, o której już wcześniej wspomniałam. ale chyba znów nie na mnie ![]() Macie może jakieś inne propozycje z allegro? Tylko zależy mi na tym aby cena nie była wygórowana bo dużo kasy wydałam już na strój weselny... Z góry dzięki: *
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta pierwsza zdecydowanie będzie pasować na taką okazję. Co do tej drugiej to obawiam się, że może okazać się szmatką, która ledwo zakryje pupę. W dodatku chyba na zdjęciu prześwituje? Ale z tych wszystkich, które pokazałaś jest najładniejsza. Przynajmniej na zdjęciu. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Myślę że ta z pierwszego postu będzie Ci pasować, pod spód jakiś delikatny "puszap" i gotowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale uważaj na te ciuszki japan style bo są zazwyczaj kiepskiej jakości i przesyłka z Tajlandii długo idzie (już nie wspominając o tym, że często zdarzają się oszuści i można wcale nie dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś zostałan na poprawinach w tej sukience co poszłam na wesele ( czarna) ale sie glupio czułam bo tylko ja i jakaś dziewczyna byłyśmy w tych samych strojach. tylko ,że ja pomyliłam torby w domu mojego TŻ i wziełam zakupy z jedzeniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No własnie tez mam poprawiny...
Nie wiem co włożyc na wesela a co dopiero na poprawiny... eh... Myślałam o czarnych spodniach na kant, fajnej bluzeczce i kamizelce?? co myslicie??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ja chyba jednak założę sukienkę ale jestem bardziej przekonana do tyk kolorowych, ale wiem, że nie są dobrej jakości i pewnie prześwitują. kurcze, już sama nie wiem. ale dzięki za pomoc: *
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
dziewczyny, naprawde macie az taki problem z poprawinami?
![]() to jest impreza bardziej na luzie, mozna spokojnie zalozyc jakas spodnice/spodnie materialowe, bluzke w nieco eleganckim tonie, ale bez przesady ja mialam na sobie ostatnio cos takiego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245352806 (z msd, buty 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet to z 1 zalacznika ![]() a moze poszukaj w szafie jakiejs spodnicy, bluzki, sukienki? moze cos sie znajdzie? jesli nie chcesz niepotrzebnie wydawac pieniedzy, to na pewno uda sie skomponowac cos juz z tego, co masz ![]() a jesli mozesz wydac troche, przejdz sie po sklepach, sa juz wyprzedaze mozna cos wybrac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.