|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Shoarma
hej potrzebuje fajny i latwy przepis na shorme czy ktos zna jakis przepisik?????????
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: shorma
hmmm... chyba pytasz o danie ktore zwie sie shoarma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to shorma
![]() Może chodzi CI o Shoarme?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
albo Moje Gotowanie,
albo wyszukiwarka, a już na pewno www.google.pl i tak jak piszą dziewczyna shoarma ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wątek na Moje Gotowanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shoarma
Cytat:
ja shoarme taka domowa robie w ten sposob, przyrzadzam ja z piersi kurczaka, w wiec kroje piersi na male kawalki i przyprawiam przyprawa apetity do kuchni tureckiej, nastepnie podsmazam na patelni az ladnie sie zarumieni, mozna dodac troszke oliwy to miesko nie bedzie takie suche, jako dodatek podaje frytki lub ryz gotowany z curry ( ma wtedy ladny zolty kolor) oraz surowke z bialej kapusty, robie tez sosik tzaziki.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shoarma
Dobry przepis, dzięki bardzo! Mój TŻ zrobił tą potrawę i cała moja rodzina była wniebowzięta. Moja mama powiedziała, że jak za niego nie wyjde to mnie wydziedziczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.