![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() 5Kg mniej w miesiąc
Zapraszam wszystkich do wspólnego odchudzania
![]() wszyscy którzy chcą zrzucic 5kg lub więcej ...... w miesiąc to tak moje marzeie to szczuplejsze uda (nogi) i ładna pupa ![]() mÓj tyP Figury to NIESTETY gruszka :-( góra spoxx ylko duł masakra Na początek może napiszcie dziewczyny , ile macie wzrostu, ile ważycie i jaką wagę chciałbyście osiągnąc : p nO to ja tak 167 ;p cm wzrostuu 58 kg waze :_( ii chce 53 kg ![]() to tak ) skakanka 500 razy skaczemy zero słodyczy cw 8 minutes http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM a i jaka dieta do tegooo ??? bo ja kompletnie niewiem wybierzcie :/ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 5Kg mniej w miesiąc
Jak najbardziej jestem za
![]() Co prawda swoje odchudzanie już zaczęłam dwa miesiące tematu, ale właśnie jeszcze 5 kg by się przydało pozbyć. wzrost ----> 167 waga ----> 60 cel ----> 55 ![]() U mnie raczej problem jest z górnymi partiami ciała. Brzuch & plecy ![]() Edytowane przez supermanka Czas edycji: 2009-07-10 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to ja też
![]() ![]() ![]() wzrost-1,75 waga-i tu jest problem, bo od około dwóch miesięcy nie mam wagi (popsuła się), ale jestem w trakcie nabywania nowej ![]() także na razie będę Was tu podglądać pozdrawiam
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Skacze na skakance (ale nie zawsze mi się chce ![]() ![]() ![]() Powodzenia! ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z siłowni... ok. godziny na kardio i pół godziny coś na mięśnie.
Kurcze z tym bieganiem to jest genialna sprawa, ale akurat tam gdzie ja biegam, teraz są jakies remonty... a po ulicy, to ja nie chce. :/ ![]() teraz się zastanawiam co na kolacje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A ja biegam ... uwaga na polu!
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
właśnie zawsze się gapią... ale pewnie zazdroszczą, bo oni nie potrafią sie zmobilizować i zadbać o zdrowie
![]() kurcze, dzisiaj jednak skuszę się na jajka z majonezem. Trudno |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć smacznego ![]() ale może jednak bez tego majonezu? ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() Edytowane przez supermanka Czas edycji: 2009-07-10 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam cos takiego, że jak chce czymś zgrzeszyć zawsze robie to rano ![]() ![]() ale co tam raz na jakis czas można najwazniejsze, że Ci smakowało ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
moge się do was przyłaczyć ?
![]() zostało mi jeszcze do zrzutu parę kilo, a w grupie zawsze raźniej .. ![]() wić moje postanowienia są jak każdej z was: -zero słodyczy, fast foodów i takie tam .. co do ćwiczeń to : -brzuszki, skakanka i ćwiczenia rozciągające.. od czasu do czasu rower (rzadko ![]() dzisiaj zaczęłam dietę odchudzanie na zawołanie. mam nadzieję że wytrwam do końca ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
eMisss Witaj
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Chetnie bym do was dołączyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Z racji tego że wczoraj pochłonęłam kanapki z jajkiem i majonezem. To dzisiaj na śniadanie płatki fitness z mlekiem 0%, następnie poszłam na siłownie i ćwiczyłam jak nigdy. Z dwie godziny byłam ![]() Dzisiaj na obiad planuje zjeść fasolkę szparagową, ale niestety będę musiała ją podsmażyć na margarynie i dodać trochę bułki tartej. Bo inaczej bym nie zjadała :/ ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Pewnie witamy, witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ty masz wyrzuty sumienia z powodu jajek z majonezem a ja z wczorajszego wypadu do maka:/ pochłonęłam chyba z 5 tys kcal
![]() Ale dziś tez postanowiłam zjeść mało, może zupe na obiad i tyle? Generalnie staram się dużo ćwiczyć - codziennie rano chodze na basen bo mam kurs pływania ale dziś akurat nie miałam wiec zrobiłam 200 brzuszków ![]() Oprócz tego jeżdżę rowerkiem w domu wiec może mi to coś pomoże ![]() Polecam do ćwiczen pas neoprenowy - - dzięki niemu szybciej spala się kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Olllllciaa a widzisz jakieś efekty dzięki bieganiu ?
ja raczej jem normalnie tylko 5 posiłków co 2-3 godziny. nie jem słodyczy i piję herbaty i wodę niegazowaną. z ćwiczeń ostatnio robię niewiele brzuszki i skakanka. Edytowane przez uczuciowa Czas edycji: 2009-07-11 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jedz co 3-4 godziny. jak bedziesz robiła takie skoki że jednego dnia się opychasz a drugiegio głodzisz to organizm zniszczysz sobie.
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
no wiem ze to niezdrowe ale to tak tylko dzisiaj zjem dla równowagi i za kare za wczoraj
![]() ![]() uczuciowa: ja też chwile biegałam i nawet mi pomagało a mojej koleżance z którą biegałam nie pomagało nic także na bieganie nie ma reguły (tak mi się wydaje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Jasne, że możesz witamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- [QUOTE=supermanka;13203923]Cześć dziewczyny ![]() Z racji tego że wczoraj pochłonęłam kanapki z jajkiem i majonezem. To dzisiaj na śniadanie płatki fitness z mlekiem 0%, następnie poszłam na siłownie i ćwiczyłam jak nigdy. Z dwie godziny byłam ![]() Dzisiaj na obiad planuje zjeść fasolkę szparagową, ale niestety będę musiała ją podsmażyć na margarynie i dodać trochę bułki tartej. Bo inaczej bym nie zjadała :/ Zjedz lepiej owsianke bo te płatki fitness ^fitness^ to są tylko z nazwy ;/ Tak naprawde mają bardzooooo dużo cukru więc je odradzam ![]() A co do mleka nie poij tego 0% ono nie ma żadnych wartości odzywczych najlepsze będzie to 2% ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
"Jasne, że możesz witamy ![]() ![]() hmm nie próbowałam ale skoro mówisz ze to pomaga to muszę w poniedziałek kupić hula hop ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wiola706 Czas edycji: 2009-07-11 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() Ja również sie przyłączam ![]() wzrost 159 waga 53 cel 45 Co do hula hop to polecam ja kręcę już od jakiegoś czasu i są efekty ![]() Moim odwiecznym problemem jest brzuch tzw.oponka i dzięki systematycznemu kręceniu i udało mi się pozbyć boczków ale jeszcze trochę będę musiała powalczyć z moim kołem ratunkowym bo w bikini wstyd się pokazać ![]() Mam nadzieje,że z wami będzie mi łatwiej zrzucić te kilka kilogramów. Może nie jestem gruba,ale źle się czuje w swoim ciele.Moim problem jest brzuch i uda. jakie są dobre ćwiczenia i sposoby na wysmuklenie ud?? Ja jeździłam na rowerku ale od tego mięśnie mi się tylko robią,a mając krótkie nogi nie fajnie wyglądają takie buły
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
a długo dziennie trzeba kręcic tym hula hop zeby byly jakies efekty?
a jelsi chodzi o wysmuklenie ud to czytalam gdzies ze to nie jest tak latwo to zrobic i ze to moze potrwac kilka ladnych miesiecy.. ale sama nie wiem. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skoro tak mówisz to od poniedziałku zaczynam ![]() ![]() mam nadzieje że coś zrozumiałaś z mojego tłumaczenia:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Co to efektów to ja kręciłam i były
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
o to też musze hula-hop zakupić
![]() a co do wzrostu i wagi to: 155cm i 59kg. mój cel to 55kg.. chociaż chciałabym ważyć 53kg. z tego co czytałam to raczej wszystkie jesteście ode mnie szczuplejsze . ![]()
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tak właściwie to ja mam tak zwane "ciężkie kości" i po mnie nie widac, że waże aż tyle ale no szczuplutka też nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.