|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Oliwa z oliwek w pielęgnacji
Czy stosujecie oliwę z oliwek do pielęgnacji twarzy/ciała?
Jeśli tak, to z jakim skutkiem. A może stosowałyście, ale już tego nie robicie - dlaczego? Nasłuchałam się o ponoc zbawiennym wpływie oliwy extra vergine na naszą skórę, ale przyznam że podchodzę do tego jak kot do psa |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Oliwa z oliwek w pielęgnacji
Słyszałam o stosowaniu oliwy
- do kąpieli (nie stosowałam) - pod oczy (próbowałam - na dłonie i paznokcie (czesto - na stopy - na łokcie i kolana (nie mam z nimi problemów więc nie stosowałam - na włosy (używałam, ale tylko na końcówki) Ogolnie - oliwa jak to oliwa- mozna nią natłuścic wszystko co jest przesuszone Ale ja i tak najbardziej ją lubię w sałatce caprese albo z ogórków i pomidorów
|
|
#3 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
oliwę używam do dłoni i paznokci oraz jako kompres na włosy. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja stosowałam do kąpieli - ciałko jest bosko naoliwione później ale z włosami ostrożnie bo cięzko spłukać, robiłam też odżywkę do rzęs - oliwka + witaminka A+E - trzeba używac co 3 dni przez 2 tyg. (jakoś nie dotrwałam do końca i jak sie dostanie do oka to mało fajne wrażenia
|
|
|
#5 |
|
okrutnica jakaś... |
Zuzanko
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a ja stosowałam na włoski i było ok - osobiście nei miałam żadnych problemów, ale gdzieś czytałam, może nawet na wizażu, że jakaś dziewczyna zanurzyła się całkiem w oliwkowej wodzie i był problem z włosami dlatego wspomniałam o ostrożności
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to było na Wizażu.
|
|
|
|
|
#8 |
|
okrutnica jakaś... |
Zuzanka napisał(a):
> a ja stosowałam na włoski i było ok - osobiście nie miałam żadnych problemów, ale gdzieś czytałam, może nawet na wizażu, że jakaś dziewczyna zanurzyła się całkiem w oliwkowej wodzie i był problem z włosami dlatego wspomniałam o ostrożności niezły numer |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.