|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Gość
|
lekki plaszczyk
Chcialabym sobie kupic jakis jasny plaszczyk... a mama mi odradza.. bo wiadomo latwo sie ubrudzic i tak dalej... a ja znowu naleze do osob energicznych i zadziwiajaco szybko u mnie wszytko sie brudzi... Puszczam oczko
I tak sie zastanawiam czy jesli macie jasne ubrania to jak sobie radzicie z brudzeniem... a moze sie po prostu nie brudzicie Puszczam oczko a co do dziewczyn ze szczecina to mam pytanko czy znacie jakis fajne sklepy w szczecinie....__ |
|
|
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: lekki plaszczyk
Dotka
powtórzę to co napisałam na mapie-nie kupujmy wyłącznie rzeczy praktycznych,ciemnych-jednym słowem nudnych.Wiosna ma być radosna |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
zgadzam sie z Agą
ja też zamierzam szaleć pastelowo a myślę że wiosną nie tak łatwo brudzą sie ubrania jasne, jak zimą, więc nie powinnaś mieć problemu - mam tylko jedną przestrogę - nie kupuj płaszczyka pokrytego teflonem - mam taką kurtkę na zimę, białą - porządnej firmy za porządne pieniądze i efekt taki, ze kurtka użyta była dosłownie kilka razy i nadaje się do zyrzucenia bo jest dosłownie czarna na rękawach i nie chce sie doprać!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja, bezmyślnie posiałam gdzieś paragon i nie mogłam złozyc reklamacji... w ogóle, jak skusisz się na płaszczyk z jakiegoś surowca nadającego się do prania w pralce to nie powinnaś mieć kłopotu
|
|
|
#4 |
|
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pozwólcie ze się podłączę...
Czy macie może jakieś zdjęcia takich wiosennych płaszczyków?? Zamierzam kupić sobie taki (pierwszy w życiu Acha, Edii, co to znaczy pokryty teflonem??? |
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
tu jest troszke zdjec
choc w gazecie jest tych plaszczykow az 50 i kazdy inny.. jest w czym wybierac... a tak wogole to ktore mozna prac... bo ja sie lekko nie orientuje... Poliester mozna prac ??? Ale tak wogole co do jasnych rzeczych.. ja potrafie sie i w domu wybrudzic.. a gdybym miala pilnowac czystych paznokci to bym musiala myc sie co 5 minut... moze to ja jakis czarodziej jestem... |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka(naście) fotek
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hehe Ines widzę, że się troszkę spóźniłam z tym moim zdjęciem.. ale jak zaczęłam wysyłac to twoich jeszcze nie było...
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wysylalam te wszystkie zdjecia to zastanawialam sie czy ktos w tym samym czasie nie szykuje takich samych
Oj tez sie juz nie moge doczekac wiosny... Plaszczyka co prawda nie mam i mieć nie bede, ale nareszcie kupilam nową wiosenną kurtkę która pasuje do moich czerwonych sportowych butków No i chce juz sloneeeeeczko
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, skąd te płaszczyki? Konkretnie chodzi mi o ten czarny.
|
|
|
|
|
#12 |
|
okrutnica jakaś... |
Ines-wkleiłaś piękne trencze,na które strasznie choruję
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
lexie napisał(a):
> Pozwólcie ze się podłączę... > Czy macie może jakieś zdjęcia takich wiosennych płaszczyków?? Zamierzam kupić sobie taki (pierwszy w życiu > > Acha, Edii, co to znaczy pokryty teflonem??? Lexie, jeśli kurteczka będzie pokryta teflonem, to prawdopodobnie będzię o tym "krzyczeć" osobna wielka metka bo to rzekomo zaleta produktu wiem tylko że nie każdy materiał pokryty teflonem można poznać w dotyku, np. bywają krawaty czy obrusy pokryte włąśnie teflonem i ja nie za bardzo widzę różnicę "namacalnie" do prani kurteczki nie próbowałam oddać, z uwagi na jeszcze inną rzecz, o której zapomniałam napisać: po ok. dwóch pierwszych noszeniach kurteczki lekko ubrudziła mi się gdzieś tam na dole i postanowiłam ją uprać - zgodnie z przepisem prania na metce - niestety powłoka kurteczki w praniu uległa zniszczeniu - zrobiły się takie jakby bąble - przypominające bąble powietrza pod źle przyklejoną folią brzydko to wygląda, jest widoczne, postanowiłam, że kurteczkę będę jednak używać na wieczorne spacery z pieskiem ![]()
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Kfiatko, najlepiej patrz zawsze na przepis prania na metce
|
|
|
#15 |
|
okrutnica jakaś... |
ja mam chętkę na takie:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Gość
|
Hi hi nie pomyslalam o tym
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
mnie sie mazy albo dwuzedowy z ladnym paskiem albo z zamkiem ukrytym... tylko niewiem czy ten pierwszy pasuje do raczj niskiej kobietki
wlasnie sobie stweirdzilam ze w dziale "moda to ja" brakuje artykulow typu: odpowiedni kroj do odpowiedniej sylwetki, laczenie kolorow i stylow itp... |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w tym roku nabyłam czerowny lekki płaszczyk a w szafie mam różowy i czarny i dżinsowy. Fajne są takie płaszczyki
Dorzucam jeszcze kilka - co by zamącić p.s. chciałabym mieć taką spódnicę jak na pierwszym zdjęciu
|
|
#19 |
|
okrutnica jakaś... |
bardzo ładne
a spódniczka słodka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.