|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
które spodnie wybrać
Hej
Nie mam zdjęć niestety, ale powiedzcie mi czy lepiej kupić krótkie czarne spodenki w kant przed kolano z materiału czy bardzo jasne niebieskie dżinsowe rurki ? Nie mam ani takich spodenek, ani żadnych rurek w szafie. Mam zgrabne nogi, więc nie boję się ani jednego ani drugiego, ale szczerze mówiąc w takich spodenkach trochę dziwnie się czuję. Może nie wiem do czego je nosić. Natomiast jasne rurki trochę mnie pogrubiają, ale tak jak mówię, chuda jestem, więc to chyba dobrze. Muszę wybrać albo jedno albo drugie, bo zwrotów nie przyjmują, wymiana jest możliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: które spodnie wybrać
twoje pytanie jest dosc ciezkie
![]() nie wiem czy pracujesz uczysz sie czy co, jaki masz tryb zycia. czy potrzebujesz codziennych spodni czy raczej eleganckich. ktore bardziej do ciebie pasuja, do tego co nosisz, gdzie bywasz. generalnie raczej wybralabym rurki bo sa bardziej uniwersalne ale nie majac zdjec i informacji o tobie ciezko decydowac za ciebie.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Masz racje
![]() Mam 27 lat, pracuję, ale ubiór w pracy jest dowolny. Ubieram się raczej w sposób "nie krępujący", luźny i nie ekstrawagancki. Żyję w ciągłym ruchu - sport, wyjazdy, spotkania ze znajomymi. Rurek nie noszę, bo zazwyczaj chudo w nich wyglądam, a także z tego powodu, że rurki pasują do szpilek, których nie lubię. A tak szczerze - taki bardzo jasny kolor dżinsu jest ok ? Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2009-07-07 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no to na twoim miejscu zdecydowalabym sie na te rurki.
moim zdaniem jasne jeansy sa super chociaz ja bardzo jestem wyczulona na fakture jeansu i jestem wybredna wiec ja ci dokladnie nie powiem nie widzac ich jednak stawialabym na rurki moj tz zawsze mowi ze jasne jeansy sa sexy i kiedys w ogole ich w szafie nie mialam a teraz kilka par ![]() trzeba sie troche przelamywac i jak nie masz ani jednych rurek to wez je, zobaczysz jak sie w nich czujesz, co mowia ci znajomi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.