|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Które auto polecacie?
Drogie kobitki które auto byście mi poleciły? Ponieważ mam dwie śliczne oferty!!!
http://abc.otomoto.pl/suzuki-swift-1...C14733484.html http://abc.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14733870 Pomóżcie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Które auto polecacie?
szczerze ja od niedawna mam VW Polo i jest tak samo dobry jak każda Skoda, Skody i VW mają te same części, podzespoły, wiec ja i moja mama bardzo polecamy Skodę bo jest solidniejsza, części oryginalne jak coś to zawsze dostaniesz, jest bezpieczna, i jak widzę po modelu który chcesz to ma dobre kontury, chodzi mi o szyby bo z kazdej strony od srodka widzisz z zewnątrz więcej niż z innych aut nawet z tyłu, są wygodne, solidne, tyle ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja tak ocenię z wyglądu bo na silnikach się nie znam
![]() Mnie się bardziej podoba suzuki swift. ![]() I Ci powiem że mój kuzyn ma takie autko i sobie chwali. A mnie się podoba bo ma podobną budowę jak mini cooper. A te autka są boskie i jak zdam prawko to na pewno sobie takie kupię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
z wyglądu Suzuki lepszy
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Gdyby to było takie proste...
![]() Suzuki jest mały i zwinny więc do jazdy po mieście idealne autko. Skoda jest większa gabarytowo. Zastanawów się czy potrzebny Ci samochód rodzinny czy jednak wehikuł tylko dla jednej osoby, okazjonalnie dla dwóch ![]() Jeśli chodzi o warunki techniczne. Suzuki jak na mały samochód ma dość spory silnik. 1.4L więc luzik. Skoda ma za mały silnik - 1.2 L na takie gabaryty to tragedia. Będzie mułowata ![]() Sprawdź sobie też składki ubezpieczeniowe bo to ważne! Przyznam się szczerze, że lubię takie małe autka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
suzuki lepszy. większy silnik, wieksza moc a to ważne przy wyprzedzaniu bo to i o bezpiecznstwo chodzi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.