![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Miss Europe-jak Wam się podobało?
Oglądałyście?
![]() ![]() ![]() Rozczarowało mnie zwycięstwo Niemki, wg mnie było wiele ładniejszych kandydatek, ale de gustibus... ![]() A co Wy o tym myślicie? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Miss Europe-jak Wam się podobało?
a nam sie nie podobało, dziewczyny wszytskie takie same plus koszmarne tumaczenie .
żadnych powalących na kolana pieknosci ot takie sobie normalne z rodowita francuska na czele (hhii zauwazyłam ,że nie ma juz chyba białych francuzów) ,miss europy to niemka z jakims dziwnym zupełnie nie niemieckim nazwiskiem ![]() zeszły na psy wszytkie te wybory moze dlatego ,że jest ich tak dużo. co do jury to adrina -wysoka w białej sukni ,reklamuje c-thru-koszmarek . w jury była tez taka z czymś dziwnym na szyji ,na widok czego mój TŻ zareagował : a ta co bibuły sobie tam napchałą ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo podoba się Miss Europy, ale chyba nie jest to rodowita Niemka. Stawiałam na Turczynkę, ale nie weszła nawet do piątki. Polka nieźle wyglądała, ale dlaczego ona brała udział w wyborach, skoro została miss w 2003 roku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mnie sie nasza Karolina podobała nie była kolejną cukierkową miss tylko kobietą z dystansem i klasą.
Miałam wrażenie że niektórym miss żuchwy poodpadają od tego ciągłego sztucznego,naciągnętego do granic możliwości uśmiechu ![]() A Francuzka to już wogóle porażka była ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nie oglądałam tych wyboborów bo na imprezie byłam,ale jestem bardzo ciekawa kandydatek, czy mogłybyście podesłac jakieś zdjęcia obecnej miss Europy i reszty dziewczyn startujących w konkursie (ciekawi mnie też Karolina Gorazda), albo chociaż link do strony gdzie znajde te zdjęcia, bo pewnie taka istnieje...
Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak mi się wydaje że ma być powtórka o 11;30/35 ? na TVN...pozdr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A mi sie Niemka podobała-taka naturalna,niewypacykowana z ładnym usmiechem.Podobała mi się też dziewczyna z Turcji.(a ta niemka to też bym powiedziała że jakaś turczynka)
Co do naszej reprezentantki to koszmar.Boże kto ją wybrał. Niby brzydka nie jest,ma ładne oczy,jest wysoka,zgrabna,ale taka sztywna,zimna,zero naturalności- "tego czegoś" jej jednak brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie oglada(la)m...
Niemka mi sie nie podoba. Ma strasznie sztucznie przyklejony do twarzy usmiech. A wlasnie Polka wydaje mi sie naturalna ![]() Jeszcze co mnie zaskoczylo... Figury niektórych missek ![]() A Serbia i Czarnogóra strasznie mi sie kojarzy z Paris Hilton (z twarzy, usmiechu...) ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hehe no Polka była śliczna moim zdaniem - wysoka bardzo ładna i ładnie wypowiadająca sie dziewczyna
![]() ![]() jeśli chodzi o tłumaczenie to było FATALNE - ledwo dało sie tego słuchać ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to obejrzałam powtórkę.
Co do Niemki, która została Miss Europy, to była całkiem niezła, jednak najbardziej podobała mi się Miss Grecji, miała piękne oczy, bardzo ładnie podkreślone. Nasza Karolina, całkiem nieźle się prezentowała, wydawała się naturalna no i uśmiechała się często. Szkoda, że nie przeszła do ścisłej 5, za to zastanawiało mnie jak znalazła się tam Miss Angli, która była baaardzo przeciętna. Co do prowadzących, to bez komentarza. Poprostu było sztucznie i nudno, naprawdę dziwie się, że do prowadzenia takiej imprezy dali jakiegoś (przepraszam za wyrażenie) starego nudnego pryka, który nie miał za grosz energii.No ale to Francuzi, ta nacja zawsze wydawała mi się dziwna. W ogóle ta modelka Adriana i ten prowadzący nie pasowali do siebie w sensie wizualnym... Podsumowując impreza nie była ciekawie zorganizowana, organizatorzy moim zdaniem nie wysilili się za bardzo. Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niom , Adriana z prowadzącym wyglądali komicznie
![]() ![]() ![]() na poprzednich wyborach była ładniej uczesana- bardziej twarzowo. Ines o co chodzi z figurami bo nie wiem??? Za grube za chude , nieproporcjonalne czy takie super? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
sylwoonia napisał(a):
> > Ines o co chodzi z figurami bo nie wiem??? Za grube za chude , nieproporcjonalne czy takie super? ![]() Niewychudzone ![]() I niektore mialy duze pupy. ![]() Myslalam ze w takich konkursach biora udzial tylko chudzinki ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Aaaa , no to już wszystko jasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
tez właśnie zwróciłam uwagę na te pupy,jak były w strojach kąpielowych,aż się zdziwiłam dość mocno,bo te pupy naprawde na małe nie wyglądały,właśnie jak któraś z Was wspomniała,myślałam,że same chodzinki tam się dostają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A mi sie podobała miss Armenii
![]() A co do Polki - to nie uwazacie, że językiem ciała wskazywała, że jest jej prawie wszystko jedno czy ją wybiora czy nie? Ja właśnie odniosłam( może sie mylę) takie wrazenie: za kazym razem jak ją przedstawiano i robiono jej zbliżenie usmiechała się, ale jednocześnie wzruszała ramionami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Wyborow nie ogladalam ale zainteresowana waszym watkiem, a szczegolnie wygrana Niemki
![]() Gdyby to byla prawdziwa Niemka z krwi i kosci to raczej by nie wygrala ![]() Chcialam zalaczyc fotki Miss Europe, ale mam problem z zalaczeniem ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
No to proba generalna, podobno Zlosiu poprawil i moge zalaczyc fotki
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
mi też właśnie podobała się miss Armenii,a mój kolega na Niemke powiedział,że wygląda jak Michael Jackson
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A mi najbardziej podobala sie Finlandia
![]() Moze dlatego ze bardzo mi przypominala moja piękną kuzynke... ![]() U Niemki naprawde strasznie mnie denerwowal ten usmiech... Ja rozumiem ze ona moze taki mieć normalnie, ale wydawal mi sie strasznie sztuczny. A w calych wyborach najbardziej wkurzajace bylo faworyzowanie Francuzki- tylko dlatego ze wybory byly we Francji ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Milady napisał(a):
> mi też właśnie podobała się miss Armenii,a mój kolega na Niemke powiedział,że wygląda jak Michael Jackson ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Niemka nie podobała mi się wcale - bardzo życzyłam wygranej Armence - znacznie ładniejsza i bez takiego przyklejonego uśmiechu jak Niemka.
Tłumaczenie koszmarne (np. "dni są teraz chłodsze"). A te pupy - no cóż. Wbrew obecnym trendom uważam, że krój szortów nie wyszczupla a wręcz przeciwnie i nie jest dobry dla osób z szerokimi biodrami. Optycznie je jeszcze poszerza - przez przecięcie sylwetki na pół w najszerszym miejscu, a szorty z paskiem to jeszcze gorsze rozwiązanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mi miss Armenii się nie podobała- nie wiemczemu ale od początku wydawała mi się dziwna.
Uważam, że nasza miss była sliczna i nie była sztuczna tak jak np niemka. A teraz przepraszam jeśli kogoś uraze. Mój K oglądając wybory kiedy zobaczył MIss Europe powiedział : "Hitler przewrócił by się w grobie widząc co się stało z jego idealna rasą " Cóż to tak na zakończenie
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zauwazyłyście, że w tym roku przewagę stanowiły ciemnowłose piękności?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
Mi i mojemu bratu podobala sie miss armenii bardziej niz niemka...
Moj brat stwierdzila ze miss niemiec ma cos z twarza nie tak... ale powiedzial to w taki sposob ze sie normalnie usmialam ![]() ![]() Co do figury to jedne mialy fajna, a nie ktore to byly straszne widelce... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Mi Niemka się nie podobała.Polka była niezła ale troche za mało energiczna. mam tylko pytanie dlaczego Karolina nasz reprezentowała ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Re: Miss Europe-jak Wam się podobało?/link do Missek ;)
Tutaj znalazlam zdjecia kandydatek Miss Europe 2005 http://www.globalbeauties.com/covera...5/europe05.htm
A w ogole cala strona jest o Misskach roznyego rodzaju ![]() http://www.globalbeauties.com/ Nie wiedziala, ze jest konkurs na najseksowniejsza kobiete ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Celia
Cześć,
ja w calkiem innej sprawie. Mianowicie ws mascary Celii, którą zgłosiłaś do KWC. A konkretnie chodzi mi o szczoteczkę. Wszystkie recenzentki piszą o tym że dziwna i że po nabraniu wprawy można zdziałać cuda. Chciałabym dowiedzieć się czegoś bliższego o tej szczoteczce, jak nią operować i do czego ma służyć ta dłuższa i krótsza część. dziś użyłam tuszu po raz pierwszy, jest bardzo dobry ale przyznaję że "walczyłam" ze szczoteczką i chyba dlatego z lekka się wyciapałam w okolicy rzęs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Re: Miss Europe-jak Wam się podobało?/link do Missek ;)
Mnie się finalistki wcale nie podobały - dla Armenki i Niemki przewidywałam w piątce ostatnie miejsca a tymczasem - niespodzianka! Najbardziej podobała mi się Słowacja - ładne włosy i oczy, Turcja - prześliczny, słodki uśmiech, i Francja, ale ta ostatnia denerwowała mnie tym, że jest zdecydowanie faworyzowana no i że jako reprezentantka Francji jest OCZYWIŚCIE CZARNA, no ale nie jest to w sumie jej wina. Aczkolwiek było to wkurzające. Polka na tle wszystkich była nawet ładna, bardzo naturalna ma szczery uśmiech, ale i grube nogi, Kasia Borowicz jest ładniejsza. Armenka bardzo mi się nie podobała, ma taką pospolitą urodę, cały czas wydawało mi się, że skądś ją znam, ale to chyba dlatego, że takich dziewczyn jak ona są miliony. Niemka zdecydowanie nie podobała mi się, jakaś taka dziwna, niby wszystko ma ładne, a nie przyciąga wzroku. Radziła jury, żeby na nią głosowali, bo jest bardzo naturalna, a moim zdaniem jest najbardziej sztuczna ze wszystkich! Od tego przylepionego do twarzy uśmieszku robiło mi się niedobrze. Wogóle strasznie rzucała mi sie w oczy jej dziwna szczęka... Jest taka... dziwna.. wygląda jak u jakiegoś osiłka! Wogóle całość była troche nudna, tańce missek były nieciekawe, no ale ujdzie.
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Re: Celia
Szczerze mówiąc do dziś nie wiem dlaczego ta szczoteczka jest taka jaka jest i czemu to ma służyć. Próbowałam najpierw malować się krótszą stroną, przy drugim pociągnięciu dłuższą, potem odwrotna kolejność i prawdę mówiąc nie widzę różnicy. I faktycznie trzeba nabrać wprawy. Tak jak pisałam w ocenie - po pierwszym malowaniu miłam pół powieki upaprane tuszem. Ale z czasem nabiera się wprawy. Problem w tym że ciągle brakowało mi czasu na te kilka warstw tuszu żeby był on widoczny, dlatego przerzuciłam się na Pierre Arthes - równie dobry, a wystarcza dwie góra trzy warstwy, żeby pięknie podkreślił rzęsy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.