|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kreski na twarzy :<
Bardzo,bardzo gnêbi± i przyprawiaj± o komplexsy mnie moje dziwne nietypowe co¶ na twarzy,które zauwa¿y³am ¿e wystêpuje u oty³ych ludzi :< .
A ja nie jestem gruba,jestem chuda warzê 45 kg brzy 157 cm Ale przez d³ugi okres ¿ycia jad³am s³odycze i mam wra¿enie ¿e wszystko osadzi³o siê na mojej buzi :< HELP JA UMIERAM. Mam 15 lat!I zmarszczki pod oczyma!Co mam robiæ?! Rok temu nie mia³am jeszcze tego t³uszczu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 448
|
Dot.: Kreski na twarzy :<
nie wyg³upiaj siê - twarze jak maski i rze¼by s± tylko w Photo Shopie
![]() masz ladn± cerê, zmarszczek i t³uszczu- jak u osob otylych nie widzê - te kreski to naturalne granice miêdzy ruchomymi czê¶ciami twarzy - miêdzy miê¶niami ![]() spójrz - ile miêsni jest na naszej twarzy - http://thumbs.dreamstime.com/thumb_6...66411Cr3zt.jpg http://portalwiedzy.onet.pl/60342,1,...k_1,haslo.html wszystkie pracuj± - przy ka¿dym wypowiadanym s³owie, grymasie itp. masz 15 lat - gwarantujê CI, ¿e Twoja twarz bêdzie siê zmieniaæ - chwilowo na lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja mama jest tego samego zdania.
Mam nadziejê ¿e moja twarz bêdzie dla mnie idealna. Dziêki za odpowied¼. Nie wiedzia³am o tych miê¶niacj.Pozdrawiam:cmok : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
buhahaha, powiedz ze zartujesz
przeciez "takie co¶" ma kazdy normalny cz³owiek, dziewczyny ! Jak ktos napisa³ wyzej to s± granice miêsni. bardzo szczuple osoby maja tylko zapadniêt± twarz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 553
|
oj ja tez mam takie kreski, ale nigdy nie pomyslalam, ze to moze byc problem
![]() taka uroda ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 436
|
masz chyba kompleksy. "tluszcz osadzajacy sie na twarzy''??
.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 553
|
a ty nie masz zadnych kompleksow?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przeciez w tym w±tku ju¿ wszystko zosta³o wyja¶nione.. o kompleksach jest mowa w pierwszym zdaniu pierwszego postu - wiêc po có¿ to zdanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
B³agam! Porad¼cie mi co mam zrobiæ. Mam podobny problem jak moja przedmówczyni, tyle, ¿e ja mam 20lat. A moim zdaniem to i tak za ma³o, by mieæ ju¿ takie zmarszczki na twarzy (tak naprawdê to nie wiem jak to nazywaæ, mo¿e 'bruzdy'). Jeszcze parê lat temu nie mia³am tego. Wygl±da to okropnie, inne dziewczyny w moim wieku tego nie maj±, a ju¿ na pewno nikt nie ma podkr±¿onych oczu. Z opuchlizn± jeszcze jako¶ walczê (u¿ywam ¿eli z FlosLeku), ale najwiêkszym moim kompleksem s± dosyæ mocno zarysowana 'kreski' pod oczami. Mam to od paru lat. Nie mam pojêcia co mo¿e byæ przyczyn±. Byæ mo¿e dlatego, ¿e kiedy¶ chadza³am do solarium (ok. raz na dwa tygodnie, trwa³o to 2 lata), albo dlatego, ¿e popalam papierosy. Mo¿e da siê to jako¶ zniwelowaæ?? Mo¿e wystarczy³oby schudn±æ? (ja te¿ nazywam to t³uszczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.