![]() |
#1 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
NOWOŚĆ!wstawka:16.09,rozm .XS,S,M,L!Atmosphere,H&m, Oasis ZAPRASZAM!!
Witam
![]() ![]() ![]() Przygarnę wszystko co wpadnie mi w oko!! ![]() ![]() Poszukuję: ->Rozmiar:XS(b.rzadko)/S/M ->Nr buta:40/41 1.Kamizelek (Rozpinanych czarnych,bądź jeansowych) 2.Sweterków rozpinanych (w różnych kolorach) 3.T-shirtów z fajnymi nadrukami 4.Bolerka (czarnego,na długi rękaw,może być wełniane) 5.Czarnej marynarki/żakietu w dobrym stanie 6.Eleganckich sukienek na wesele (mogą być mini) 7.Spódniczki jeansowej 8.Kopertówek 9.Dużych toreb(mieszczących a4),najlepiej widziane skórzane ![]() 10.Długich legginsów w różnych kolorach 11.Ładnych tunik i dłuższych bluzeczek 12.Wszelkiego rodzaju pasków (bez cekinów) 13.Kurtek (ekoskórek) 14.Eleganckich,białych koszul 15.Butów: *Baletek, *Dość eleganckich(złotych/srebrnych) klapek na małym obcasiku, *Fajnych butów na dość 'stabilnym obcasie' ![]() 16.Kolczyków (najlepiej wiszących) 17.Bransoletek,wisiorków ze 'starego złota',drewna,bądź srebra(może być podróba ![]() 18.Apaszek (wzór:kratka,zebra) 19.Perfumów 20.Cieni do powiek 21.Biustonoszy (rozm. 75B) lub odrobinę większe 22.Fajne stringi,figi 23.Kosmetyków antycellulitowych,masażer ów. =>Jeśli chcecie coś wymienić, to proszę piszcie numer rzeczy,która Was interesuje ![]() Nie wklejajcie linków ![]() Śmiało kierujcie pytania ![]() ![]() P.S JEŚLI NIE MACIE W PODPISIE LINKU DO SWOJEJ WYMIANKI TO PODAWAJCIE GO PROSZĘ W POŚCIE! ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Bluzki: 1.Czarna,elegancka bluzeczka(Sisters),rozmia r M/L,stan:bd 2.Koszula w kratę w odcieniach wiśni(Atmosphere),rozmiar 16(czyli tak M/L),stan:bdb. 3.Cieplutki sweter(Hennes),rozmiar 36/38(czyli M),stan: db+( rękawy są trochę 'opypcione',ale można rozprawić się z nimi maszynką ![]() 4.Bluzeczka czarno-biała,warstwowa (Atmosphere),rozmiar 10-12(czyli M),stan:bdb 5.Bluzeczka moro(HittiBuss),rozmiar S,stan:bdb Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2009-09-25 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: NOWOŚĆ!wstawka:16.09,rozm .XS,S,M,L!Atmosphere,H&m, Oasis ZAPRASZAM!!
Buzki (cd.)
6.Śliczna bluzeczka wiązana na szyji(C&A),rozmiar XS,stan:IDEALNY (założona tylko raz.) - NIE MA. Poleciała do Waderci ![]() 7.Czarna bluzeczka(Atmosphere),roz miar 10-12(czyli M),stan:bdb 8.Brązowa bluzeczka(Oasis),rozmiar M,stan:bdb 9.Różowa bluzeczka wiązana na szyji(H&m),rozmiar S, stan:bdb 10.Świetna bluzka z nadrukiem,rozmiar S/M, stan:bdb - ODDAM ZA COŚ NAPRAWDĘ EKSTRA!!! - NIE MA. U Katarinka18 ![]() 11.Lekka zielona bluzeczka z koronką(StBernard),rozmia r L,stan:bdb 12.Praktycznie nowa koszula Reserved (założona 2-3 razy),rozmiar S (ale wypada większa,ja noszę zwykle M-ki i jest na mnie dobra),stan:bdb Wymiary koszuli: długość całkowita:56cm długość rękawa(od szycia):57cm długość od pachy do pachy(w poziomie):46cm 13.Ciemno zielona siateczka,rozmiar S,stan:bdb Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2009-10-02 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Spódnice:
1.Spódniczka mini,w kratkę-włoska!(Rinascimento),roz miar L (ja noszę zwykle M-ki i też jest dobra),stan: db+ (nie ma jednego guzika, a są 2 szlufki, ale normalnie się zapina, także nie ma żadnego problemu ![]() 2.Spódnica w drobne kwiatki z podszewką,na gumkę(Orenteks), rozmiar S/M,stan:IDEALNY ( założona dwukrotnie) Spodnie: 1.Jeansy-rurki firmy Crocker, rozmiar 27/28, długość:34, stan:bdb Dokładne wymiary jeansów: *szerokość w pasie: 40,5cm (x2) *długość nogawki: 102,5cm *długość od kroku w dół: 82,5cm GORSET: 1.Fantastyczny,zapinany na zamek gorset firmy JulieAnne,London&Paris, rozmiar:75B, stan:bdb Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2009-09-24 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Sweterki:
1. Sweterek w romby z terranowy,rozmiar S,stan:bdb. Dokładne wymiary: *długość rękawa: 58,5cm *długość całkowita: 52,5cm *długość golfa (po rozwinięciu): 18,5cm *długość od pachy do pachy(w poziomie): 42cm 2.Sweterek morski z trolla,rozmiar S/M,stan:bdb Dokładne wymiary: *długość rękawa: 70,5cm *długość całkowita: 53,5cm *długość golfa (po rozwinięciu): 19,5cm *długość od pachy do pachy(w poziomie): 44cm Torebki: 1.Brązowa torebeczka na długim pasku, ze złotymi akcentami, w stylu retro. Stan:db. 2.Pojemna,czarna torebka na ramię V&D PARIS(dużo przegródek w środku i z tyłu torby), stan:bdb 3.Super pojemna,zielona torba, stan:bdb Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2009-09-25 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Biustonosze:
1.Bialutki,koronkowy biustonosz(Secret Possessions), rozmiar 36B, stan:bdb 2.Cudny stanik w zeberkę(Ann Summers), rozmiar 34A (wypada większy), stan:bdb 3.Staniczek w granatowe kropeczki(secret Possessions), rozmiar 34A, stan:db+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Biżuteria (korale,kolczyki):
1.Komplet drewniany,czarno-zielony:korale+bransoletk a, stan:idealny (nienoszone) 2.Komplet drewniany,czarno-czerwony:korale+bransolet ka, stan:idealny (nienoszone) 3.Komplet drewniany,kremowy:korale + bransoletka, stan:idealny(nienoszone) 4.Korale drewniane w kolorze bordowym/czerwonym, matowe, stan:db 5.Śliczne,eleganckie,wisz ące kolczyki, stan:idealny(nienoszone) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dresy:
1.Cieplutkie,bawełniane dresy, rozmiar S,stan:bdb Skarpetki: 1.Nowe 'palczaste' skarpetki,oryginalnie zapakowane,stan:idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
u mnie znajdziesz balerinki w roz 40/41
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post14075812 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
2.Cudny stanik w zeberkę(Ann Summers), rozmiar 34A (wypada większy), stan:bdb
3.Staniczek w granatowe kropeczki(secret Possessions), rozmiar 34A, stan:db+ skarpetki nowe kolorowe . cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za koszule w kratke?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za spodnie dresowe i skarpety?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś za :
-bluzeczkę wiązaną na szyję C&A (czy ona jest naprawdę taka bardzo malutka czy na rozmiar s też będzie ok? -torebkę na długim pasku brązową -palczaste skarpetki ![]()
![]() |
#14 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Blondio11,Kashia666,pszcz olka87 niestety narazie nic
![]() ![]() p.s pszczolka87 : ta xs-ka nie jest aż taka mała. Ja zwykle noszę s-ki i m-ki i jest dobra ![]() Jedynie u nieznajomej19 interesuje mnie biała bluzeczka s/m,ale narazie to trochę mało... ![]() Poczekam może na jakieś dorzutki ![]() Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2009-09-16 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
radze ci zmienic napis ze odpisujesz w swoim watku bo przez to napewno niewielu wymian dokonasz, malo kto co chwile przeglada wątki w ktorych cos pisal i sprawdza co jest odpisane ;| to tylko taka moja rada
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nieststy nic chybaze masz cos z mojej listy poza watkiem?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#24 |
jak promyczek słońca....
|
niestety nic, a masz cos poza w rozmiarze M?
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie znajdziesz za niebieską i żółtą apaszkę?;>
![]() |
![]() |
#26 |
jak promyczek słońca....
|
fajna ta koszula ale ja noszę m, boję się, że będzie mała, kiedyś wymieniłam podobną
![]() a masz coś może jeszcze innego?
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.