|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kup Teraz! Allegro - _Problem_Pomocy!_
Dziewczyny! Kilka dni temu zarejestrowałam się na Allegro, więc jestem jeszcze żółtodziób. Dzisiaj chciałam kupić dwie różne książki poprzez "Kup Teraz" więc wpisałam ilość sztuk w okienko u jednego ze sprzedawców i kliknęłam na potwierdzenie. Otworzyła mi się wtedy nowa strona a właściwie biała plama... a na dole, na pasku napisane bylo "Gotowe" odświeżyłam strone ale dalej to samo
![]() Jakby tego było mało to nie mogę się po tym wszystkim zalogować do swojego profilu ![]() ![]() O co chodzi? ![]() Błagam o pomoc!! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Kup Teraz! Allegro - _Problem_Pomocy!_
na wszelkie problemy z kompem najlepiej działa wyłączenie i ponowne włączenie kompa
![]() a jeżeli chodzi o samo allegro - ostatnio nie działa najsprawniej ![]() a co do "kup teraz" to bardzo często jest ograniczenie dla osób z kopertką - nie mogą kupować w tej opcji ....
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
właśnie sprawdzałam allegro - są jakieś probelmy i radzą poczekać i spróbować za jakiś czas
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
właśnie próbowałam zalogować się na allegro - faktycznie są jakieś problemy i radzą spróbować później
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zuzanka napisał(a):
> na wszelkie problemy z kompem najlepiej działa wyłączenie i ponowne włączenie kompa ![]() Komputer mam całkowicie sprawny, inne strony działają bez zarzutu > spróbuj odświeżyć stone i jeszcze raz się zalogować. Próbowałam kilka razy i nic z tego ![]() > a co do "kup teraz" to bardzo często jest ograniczenie dla osób z kopertką - nie mogą kupować w tej opcji .... Ale ja mam w pełni aktywowane konto, więc nie mam koperty ![]() ![]() >właśnie próbowałam zalogować się na allegro - faktycznie są jakieś problemy i radzą spróbować później No to mi ulżyło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.