|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dieta SHARON STONE !?!
Hej wizazanki
![]() W ten sposób straciła 6 kg w ciągu 2 tygodni. Zasady diety 1. Przez pierwszy tydzień jadaj tylko owoce, za to w dowolnych ilościach i jednocześnie stosuj preparat witaminowo - mineralny. 2. W drugim tygodniu wprowadź do diety również warzywa, niewielkie ilości makaronu i ryżu oraz chude mleko i jego przetwory. 3. Przez cały czas kuracji pij dowolną ilość niegazowanej wody mineralnej, za to zrezygnuj z kawy i herbaty. Co o niej myslicie?Mozna dzieki niej stracic te 6kg ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: dieta SHARON STONE !?!
kochana ,aktorka moze sobie pozwolic na taka diete bo nic nie robi ,nie wykonuje żadnej pracy fizycznej ,nie biega za autobusem ,nie musi gotowac ,itp zajmowac soe domem ,praca ,dziecmi. lezy chudnie ,masują ja ,podsuwają owoce,chude mleczko i niełuskany ryż .
6 kg w 2 tygodnie to jak dla mnie wiecej złego niz dobrego dla organizmu plus efekt jo-jo gwarantowany. pzdr optymistycznie ![]() paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
heh no a jesli ktos nie ma dzieci,nie musi zajmowac sie domem,gotowac,pracowac to co?a jesli ktos chce pozbyc sie brzuszka w ten sposob to da rade ??
![]() pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
eh no a jesli ktos nie ma dzieci,nie musi zajmowac sie domem,gotowac,pracowac to co?"
to trzeba mu współczuc. "a jesli ktos chce pozbyc sie brzuszka w ten sposob to da rade ?? ![]() nie wiem czy da rade ,ale może powinnien zastosowac diete nie tylko przez 3 tygodnie ale przez całe zycie pt :"żrec mniej i ćwiczyć " pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hehe dobra dieta tyle ze ja po 1 cwicze codziennie po 2 nie żre,malo jem,moze nie odzywiam sie super zdrowo, a brzuch mam i co wtedy?chcialam sie dowiedziec co ta dieta moze dac?czy zgubi sie tluszczyk czy tylko "wode"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Wydaje mi się, że raczej zejdzie Ci woda z organizmu, zobacz z czego się składa ta dieta, z warzyw, owoców, wody mineralnej, one powodują usuwanie toksyn i wody z organizmu. Tłuszcz to raczej zgubisz tylko ćwicząć i na pewno nie w trakcie diety 2 tygodniowej.Poza tym tak jak Paula uważam, że zgubiebienie 6 kg. w 2 tyg. nie jest zdrowe, poza tym pisałaś, że jesz mało, ale niezbyt zdrowo, więc efekt jojo zagwarantowany. Kolejna rzecz nie wiadomo czy ta dieta spowodowałaby, że zgubisz tłuszczyk w brzuszku. Jeśli zależy Ci na jakieś diecie to odsyłam do artykułów Smoczka, w wizażową wyszukiwarke wstukaj hasło "dieta Smoczka" i zaznacz, że chodzi o publikacje. Poza tym mam pytanko odnośnie Twoich ćwiczeń. O jakiej porze dnia ćwiczysz i ile czasu na to poświęcasz? Ja powiem Ci z doświadczenia, że najlepiej jest ćwiczyć rano na czczo po wypiciu kawy (kofeina wspomaga spalanie tłuszczyku) i minimum przez 20 min., bo dopiero po tym czasie dochodzi do spalania tkanki tłuszczowej. Z ćwiczeń to polecam aeroby : bieganie, jazda na rowerku, pływanie, jakieś gry zespołowe typu koszykówka, siatkówka oraz moje ukochane tae bo,które ściągnełam z internetu ![]() Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.