|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tabletka antykoncepcyjna a zmiana czasu
Witam drogie Wizazanki mam problem czy nalezy brac pod uwage zmiane czasu zimowego na letni przy zazywaniu talbetki antykoncepcyjnej?jesli biore talbetki o 21 to czy po zmienai czasu na letni ma wziasc pigulke godz wczesniej? Prosze o odpiwedz dzieki pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Tabletka antykoncepcyjna a zmiana czasu
nigdy w życiu o tym nie pomyślałam a biorę pigułki od trzech lat. ponieważ zmiany czasu nigdy nie wzięłam pod uwagę a konsekwencji nie było to chyba nie ma się co martwić. to tak jakby się zapomniało godzinkę - nic się nie dzieje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
godzina róznicy nie ma znaczenia (chyba, ze stosujesz cerazette), wiec mozesz zignorować zmianę czasu i stosowac pigułki nadal o 21.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje moje drogie !!! jestem juz pewniejsza ale znow mam pewiem maly rpoblemik lekarz przepisal mi globulki dopochwowe a biore Jeanine czy maja one wplyw na skutecznosc pigulek? zapomnialm zapytac o to swego lekarza milego dzionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej,
tez kiedys bralam globulki i pigulki i nic sie nie stalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.