|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Architektura w Krakowie
Witajcie
![]() dostałam sie na kierunek Architektura i Urbanistyka na Politechnice Krakowskiej. I oczywiscie wielka radosć i zdziwienie na początku, ale kiedy emocje opadły to zaczynają sie od razu wątpliwości. Jestem z drugiego końca Polski, nikt z moich bliższych znajomych nie wybiera się do Krakowa. Może ktoś z Was też będzie borykał sie teraz z zalatwianiem akademika, lub może ktos też wybiera się na architekturę? w grupie zawsze raźniej, pozdrawiam gorąco!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Architektura w Krakowie
Przykro mi, ale o PK wiem tyle co nic, natomiast dwa lata temu przeprowadzałam się do Krakowa. Też nie mając za bardzo znajomych ani nikogo innego (; jeżeli masz ochotę, to pytaj, może będę znała odpowiedzi na jakieś Twoje pytania. Możesz się też odezwać na gg - 4394874.
No i gratulacje z okazji dostania się na wymarzony kierunek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Architektura w Krakowie
tak naprawde najbardziej sie boje, że trafie do akademika z jakimiś przypadkowymi osobami. wolałabym mieć już kogoś znajomego starając się o akademik. dziekuje, w razie pytań zwrócę się do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.