|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy to normalne żeby dziecko się podpierało gdy się podnosi?
W zeszłym tygodniu odwiedzilam wraz z moją dwuletnia córeczką neurologa, pani doktor zbadała młodą i zapytała czy dziecko zawsze podczas wstawania pomaga sobie rączką. Powiedziała, że niezauważyłam więc bylo po temacie. Jednak po obserwaji musze stwierdzić, że córka faktycznie robi to zawsze gdy wstaje. Czy któraś z was ma podobne doświadczenie? Co to może oznaczać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy to normalne żeby dziecko się podpierało gdy się podnosi?
Cytat:
![]()
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2009-07-08 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze ot tak do neurologa sie nie chodzi wiec byly jakies przeslanki ku temu.
z jakiej pozycji wstajac sie podpiera ? siedzi na krzeselku i sie podpiera czy klęczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Do neurologa poszliśmy z powodu bezdechu dziecka, badając je dr powiedziała, żeby młoda podniosła się sama z pozycji leżącej na pleckach i wówczas się podparła, dlatego zadała mi to pytanie.
Zadzwonilam do pani dr i powiedziała, że ma niskie napięcie mięśniowe, ale wszystko jest w granicach normy, więc się już uspokoiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.