|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() Dlaczego mnie boli?
Hej..pisze bo mam pewne pytanie..od kilku miesiêcy wspó³¿yje z moim ch³opakiem..problem polega na tym, ¿e gdy zaczynamy sie kochac i on we mnie wchodzi odczuwam mocny ból..potem juz jest ok..ale zawsze gdy zaczynamy od nowa to bardzo mnie boli..moze wiecie dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 438
|
Dot.: Dlaczego mnie boli?
prawdopodobnie nie jestes gotowa na to by w ciebie wszedl
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 065
|
Zgadzam siê z AnnGabi - prawdopodobnie nie jeste¶ wystarczaj±co podniecona (zbyt sucha). Pewnie wystarczy d³u¿sza gra wstêpna, albo ¿eby Twój ch³opak zaspokoi³ Ciê zanim wejdzie w Ciebie. Spróbujcie te¿ ¿eli nawil¿aj±cych.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 660
|
mozesz miec tez infekcje. ja mam tak w tej chwili, okropienstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 577
|
Moze to byc tez spowodowane resztkami b³ony dziewiczej. Wtedy nawet jak jestes bardzo podniecona i bardzo mokra to mozesz odczuwac ból na samym pocz±tku. Ponoc mozna to usun±æ chirurgicznie i jest to prosty zabieg,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 583
|
tez tak mam czêsto - a uprawiam seks juz od 6sciu lat.
kwestia nawil¿enia, budowy (moja pochwa jes srednio dopasowana do penisa mojego faceta), czestotliwosci (jesli robimy to codziennie, jestem podrazniona), i wielkosci jego penisa (a NIESTETY naprawde niestety, moj TZ ma ekhm..spory rozmiar, wiec to jest problem, zwlaszcza ze ja raczej to takie male XS... ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
Najczê¶ciej to to o czym pisz± kole¿anki wy¿ej, ma³e nawil¿enie, za ma³e podniecenie. Czasem jednego ró¿nego rodzaje bóle podczas stosunku moze powodowac jaka¶ infekcja, ale to raczej w trakcie a nie tylko na poczatku, wiec nie masz sie czegos obawiaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak mam i...
na pewno nie jest to kwestia za malego nawilzenia, infekcji, dziewica nie jestem juz od dawna, dawna, wiec watpie, ze to resztki blony. Chyba taka moja "uroda" ![]()
Gdy ju¿ posmakowa³e¶ lotu, zawsze bêdziesz chodziæ po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam w³a¶nie by³e¶ i tam zawsze bêdziesz pragn±³ powróciæ. Chcia³bym poznaæ cz³owieka, który wymy¶li³ seks, ¿eby zobaczyæ nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 705
|
Tak jak pisz± dziewczyny to mo¿e byæ kwestia s³abego nawil¿enia...
Spróbujcie zastosowaæ d³u¿sza grê wstêpn±, albo jaki¶ ¿el nawil¿aj±cy...
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
a ja ju¿ próbowa³am wszystkiego : d³ugiej gry wstêpnej, ¿eli nawil¿aj±cych... by³am u lekarza, wyleczy³am infekcjê (2 miesi±ce trwa³a) a ból odczuwam nadal, choæ wcze¶niej by³o wszystko okej. Nigdy mnie nie bola³o podczas seksu, nawet podczas pierwszego razu a¿ tak nie bola³o i nie krwawi³am...
od ponad 3ch miesiêcy seks z moim Ukochanym polega na próbach... nieudanych, przy "wej¶ciu" ja zawsze proszê Go aby przesta³... nie mam pojêcia co robiæ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 298
|
Cytat:
![]() pozniej gdy zaczelismy czesciej to bol pomalu ustepowal teraz to juz w ogole nic nie boli ![]() moze to dlatego ze rzadko sie kochacie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 635
|
Cytat:
Tez tak mia³am, na pocz±tku bola³o. Potem rozmawia³am z moim ch³opakiem i mówi³am mu, ¿e potrzebuje d³u¿szej gry wstêpnej. Pó¼niej by³o ju¿ OK ![]() ![]() Edytowane przez Nagisa Czas edycji: 2009-07-14 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 10 807
|
Dok³adnie tak jak pisz± dziewczyny
![]() Ja te¿ tak mia³am na pocz±tku, za ka¿dym razem na pocz±tku bola³o, raz mniej raz bardziej ale z czasem ca³kowicie przesz³o i ju¿ jest w porz±dku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
My uzywamy oliwki dla dzieci, przy prezertwatywac nie powinno siê uzywaæ, ale ze ja mam tabletki to jest ok, ma poslizg i nie podraznia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.