Dlaczego mnie boli? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-07-13, 12:29   #1
Jolllcia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Exclamation

Dlaczego mnie boli?

Hej..pisze bo mam pewne pytanie..od kilku miesiêcy wspó³¿yje z moim ch³opakiem..problem polega na tym, ¿e gdy zaczynamy sie kochac i on we mnie wchodzi odczuwam mocny ból..potem juz jest ok..ale zawsze gdy zaczynamy od nowa to bardzo mnie boli..moze wiecie dlaczego?
Jolllcia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 12:55   #2
AnnGabi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 438
Dot.: Dlaczego mnie boli?

prawdopodobnie nie jestes gotowa na to by w ciebie wszedl nie chodzi mi o to ze nie jestes gotowa na seks, bo widze ze owszem, ale bardziej o to ze tak to nazwe... mokra albo moze masz podraznione miejsce tez?

single woman. double life.

- Serce mi mówi, ¿e siê mylisz...
- Ale rozum wie, ¿e mam racjê.

AnnGabi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 13:53   #3
maja79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 065

Zgadzam siê z AnnGabi - prawdopodobnie nie jeste¶ wystarczaj±co podniecona (zbyt sucha). Pewnie wystarczy d³u¿sza gra wstêpna, albo ¿eby Twój ch³opak zaspokoi³ Ciê zanim wejdzie w Ciebie. Spróbujcie te¿ ¿eli nawil¿aj±cych.
maja79 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 14:14   #4
novakia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 660

mozesz miec tez infekcje. ja mam tak w tej chwili, okropienstwo
novakia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 14:56   #5
awia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 577

Moze to byc tez spowodowane resztkami b³ony dziewiczej. Wtedy nawet jak jestes bardzo podniecona i bardzo mokra to mozesz odczuwac ból na samym pocz±tku. Ponoc mozna to usun±æ chirurgicznie i jest to prosty zabieg,.
awia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 15:14   #6
Malaika85
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 583

tez tak mam czêsto - a uprawiam seks juz od 6sciu lat.

kwestia nawil¿enia, budowy (moja pochwa jes srednio dopasowana do penisa mojego faceta), czestotliwosci (jesli robimy to codziennie, jestem podrazniona), i wielkosci jego penisa (a NIESTETY naprawde niestety, moj TZ ma ekhm..spory rozmiar, wiec to jest problem, zwlaszcza ze ja raczej to takie male XS... )
Stary 2009-07-13, 17:12   #7
25malinka10
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 176

Najczê¶ciej to to o czym pisz± kole¿anki wy¿ej, ma³e nawil¿enie, za ma³e podniecenie. Czasem jednego ró¿nego rodzaje bóle podczas stosunku moze powodowac jaka¶ infekcja, ale to raczej w trakcie a nie tylko na poczatku, wiec nie masz sie czegos obawiaæ.
25malinka10 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 18:11   #8
layla_lbn
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 437
GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja tez tak mam i...
na pewno nie jest to kwestia za malego nawilzenia, infekcji, dziewica nie jestem juz od dawna, dawna, wiec watpie, ze to resztki blony. Chyba taka moja "uroda"

Chcia³bym poznaæ cz³owieka, który wymy¶li³ seks, ¿eby zobaczyæ nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 18:31   #9
Honcia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 705

Tak jak pisz± dziewczyny to mo¿e byæ kwestia s³abego nawil¿enia...
Spróbujcie zastosowaæ d³u¿sza grê wstêpn±, albo jaki¶ ¿el nawil¿aj±cy...

Honcia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-13, 20:47   #10
elizabeth19
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24
GG do elizabeth19

a ja ju¿ próbowa³am wszystkiego : d³ugiej gry wstêpnej, ¿eli nawil¿aj±cych... by³am u lekarza, wyleczy³am infekcjê (2 miesi±ce trwa³a) a ból odczuwam nadal, choæ wcze¶niej by³o wszystko okej. Nigdy mnie nie bola³o podczas seksu, nawet podczas pierwszego razu a¿ tak nie bola³o i nie krwawi³am...
od ponad 3ch miesiêcy seks z moim Ukochanym polega na próbach... nieudanych, przy "wej¶ciu" ja zawsze proszê Go aby przesta³...
nie mam pojêcia co robiæ...
elizabeth19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 10:17   #11
89Madzia89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 298

Cytat:
Napisane przez Jolllcia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej..pisze bo mam pewne pytanie..od kilku miesiêcy wspó³¿yje z moim ch³opakiem..problem polega na tym, ¿e gdy zaczynamy sie kochac i on we mnie wchodzi odczuwam mocny ból..potem juz jest ok..ale zawsze gdy zaczynamy od nowa to bardzo mnie boli..moze wiecie dlaczego?
Tez tak mialam przez jakies pol roku od rozpoczecia wspolzycia z moim T¯ pierwszze ruchy zawsze bolaly ale w naszym przypadku to raczej chodzilo o to ze my czesto nie mielismy sposobnsci na chwil intymne
pozniej gdy zaczelismy czesciej to bol pomalu ustepowal teraz to juz w ogole nic nie boli
moze to dlatego ze rzadko sie kochacie??
89Madzia89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 15:10   #12
Jolllcia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Dzieki moze faktycznie to nic powaznego..i samo przejdzie
Jolllcia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 15:16   #13
Nagisa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 635

Cytat:
Napisane przez AnnGabi Poka¿ wiadomo¶æ
prawdopodobnie nie jestes gotowa na to by w ciebie wszedl nie chodzi mi o to ze nie jestes gotowa na seks, bo widze ze owszem, ale bardziej o to ze tak to nazwe... mokra albo moze masz podraznione miejsce tez?
No w³a¶nie mokra. My¶lê, ¿e d³u¿sza gra wstêpna jest wam potrzebna no wiesz sama ;p

Tez tak mia³am, na pocz±tku bola³o. Potem rozmawia³am z moim ch³opakiem i mówi³am mu, ¿e potrzebuje d³u¿szej gry wstêpnej. Pó¼niej by³o ju¿ OK Nie martw siê przejdzie

Edytowane przez Nagisa
Czas edycji: 2009-07-14 o 15:17
Nagisa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 15:55   #14
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 807

Dok³adnie tak jak pisz± dziewczyny
Ja te¿ tak mia³am na pocz±tku, za ka¿dym razem na pocz±tku bola³o, raz mniej raz bardziej ale z czasem ca³kowicie przesz³o i ju¿ jest w porz±dku Niech zajmie siê Tob± nieco d³u¿ej i Ty wyznacz chwilê kiedy jeste¶ gotowa na to, by wszed³ w Ciebie. Rozlu¼nij siê ca³kowicie i powinno byæ ju¿ tylko lepiej
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-17, 09:42   #15
Karolina Maria
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 469
GG do Karolina Maria

My uzywamy oliwki dla dzieci, przy prezertwatywac nie powinno siê uzywaæ, ale ze ja mam tabletki to jest ok, ma poslizg i nie podraznia...
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.