|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Methode Jeanne Piaubert Expresslim
na wstepie poweim ze nie mialam pojecia na ktorym forum to umiescic...
pytanie moje brzi: czy ktorakolwiek z Was uzywala kiedys tego kremu/zelu firmy Methode Jeanne Piaubert??? czy to wogole spelnia swoje zadanie jak to opisuje producent? zastanawiam sie nad zakupem ale 370zl to troche sporo dlatego chcialabym zasiegnac informacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Methode Jeanne Piaubert Expresslim
Witam,
używam od miesiąca kremu HYDROSCIENCE 3G (Methode Jeanne Piaubert) i powiem, że jestem bardzo miło zaskoczona. Mam cerę normalną z tendencją do przesuszania. Zanim po niego sięgnełam używałam kremu na dzień SHISEIDO (seria Whitening), który mi przesuszył cerę (znacząco). Szczerze powiedziawszy krem HYDROSCIENCE 3G kupiłam za namową sprzedawczyni, która sama go używa. Był to zakup bez przekonania, choć sprzedawczyni była bardzo przekonywująca. I powiem warto go kupić. Po tygodniu odzyskałam nawilżoną cerę. Konsystencja super, szybko się wchłania, ładnie pachnie. Zamierzam przyjrzeć się inym kosmetykom tej firmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.