![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Lokale weselne: Lublin i okolice
Potworniasty dylemat jaki maja Wszyscy narzeczeni to gdzie zrobic wesele??!!
Moi rodzice są wstanie zapewnic mi udany i piekny ślub niestety rodzice mojego TŻ nie maja kasy, chciałabym miec wspaniałe wesele ale napewno nie w remizie ![]() ![]() ![]() Na moim ślubie bedzie ok 130 gości, wesele chce miec w Lublinie!! Moja prośba do Was Kochane, gdzir robiłyście lub robicie wesele? Ile was to kosztuje, czy w lokalu zespół wliczony jest w cenę, bo alkohol chyba nie, no i oczywiście ile za 1 osobą? Pomóżcie bo chce to wszytko znieśc jak najłagodniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udane wesele w Lublinie
My robimy wesele w Lwowie na ok 100 osób, z tego co wiem sala pomieści do 120osób, jakbyś trochę skróciła listę gości to może byście sie pomieścili
![]() Już w ten weekend 18-19 lutego w Lublinie odbędą sie targi ślubne, może tam coś znajdziesz. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
A może poprostu wynając sale a catteringiem zając się samemu tak wychodzi podobno taniej, no i bede miaal 2 dni wesela tak jak chciałam??
Znacie jakieś sale weselne lub lokale do wynajmu na wesele?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
2 lata temu była na weselu w Lublinie w Dworku Graffa i była nprawde fajnie. Lokal bardzo ładny za równo z zewnątrz jak i w środku. Jedzenie i obsługa również bardzo dobra.Niestety nie orientuje się jakie są tam ceny, gdyż była tylko gościem.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dołączę sie do Waszych wypowiedzi....Ceny w Dworku Graffa są uzależnione od miesiąca w którym chcecie pobrac się...najdroższe czerwiec i wrzesień - od 140 zł. w górę...
Karolina_1983 vbmenu_register("postmenu _1307001", true); w trakcie naszych przygotowań troszeczkę pozwiedzałam lokali więc coś tam moge doradzić...Nie wiem czy można podawać tu konkretne ceny i adresy żeby nie robic reklamy;-( poszczególnym firmom, więc piszczie na priv.... Mam informacje o Anastazji (sala do 200 osób), Jedlinie (do 200 osób), Zajeździe Gościnnym (do 200 osób), Zajeździe pod Gwiazdami (do 200 osób), jeszcze restauracja Goscinniec (sala chyba do 130-140 osób, nie pamietam dokładnie), Fiesta (do 250 osób), Dwór Anna ( do 200 osób)... i parę innych-w nawiasach podaję maksymalne ilosci osób... Zespół rzadko wliczany jest w cenę od osoby...jednak lokale polecają juz sprawdzone zespoły muzyczne i wiele innych dodatków... Mam nadzieję to pomogłam, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lokal w Lublinie do wynajęcia na wesele!!!
Witam
Z wynajęciem samej sali możesz mieć problem. Zazwyczaj jesli wynajmują to z własnąobsługą. Jeśli masz firmę cateringową to oni powinni mieć jakieś kontakty, coś powinni ci zaproponować, napewno już jakies wesela robili. Mi na myśl przychodzi tylko sala w Domu Kultury Kolejarza na Kunickiego ewentualnie sala gimnastyczna w jakiejś szkole. Jak coś mi przyjdzie do głowy to napisze. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lokal w Lublinie do wynajęcia na wesele!!!
Zgadzam się z Yoolia.... bardzo trudno będzie Ci w Lublinie znaleźć sam lokal;-( wszystkie lokale właśnie na jedzonku zarabiaja najwiecej kasy... pozostają Ci szkoły i ich obleśne sale gimnastyczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Lokale weselne: Lublin i okolice
jesli zna ktos jakis lokal gdzie mozna wynajac tyko sama sale a reszte zrobic samemu pliis dajcie znac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam sai weselnej w ok. Lublina
zalezy o jakie okolice ci chodzi...wiem ze napewno sale weselne wynajmuja w Piaskach wtakiej remizie ,ale jest tam bardzo ladnie i warto...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szukam sali weselnej w ok. Lublina
no to by mi pasilo
![]() ![]() prosze niech ktos mi da jakies namiary na sale weselne jakies telefony, maile czy strony www pliis Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-13 o 21:24 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety mało jest sal bez cateringu - teraz już się od tego odchodzi. W sumie w Łęcznej jest takowa ale w przyszłym roku mają zmieniać zasady wynajęcia sali i również ma byc z cateringiem. Myślę, że musisz popytac w remizach i szkołach.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej a czy moze mi ktos cos powiedziec o tej remizie w Piaskach ?? albo w świdniku duzżym? moze ma ktos namiar tam albo napisze jak tam trafic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dom weselny "Szalony kogut" w Dominowie
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czas na wycieczkę po remizach
![]() Przynajmniej wszystko obejrzysz i popytasz o ceny i inne szczegóły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
hey dziewczyny!
jakos nie moge sie doszukac a jest to dla mnie wazne.Znacie mzoe jakies domy weselne albo restauracje w ktorych mozna urzadzic wesele na ok100osob? i jakie polecacie.Oczywiscie na terenie Lublina.I jak mozecie to napiszcie od razu ile za osobe wychodzi z gory wielkie dzieki ! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
![]()
Morin zapraszam na wątek lubelskie panny młode. Ten wątek to kopalnia wiedzy na temat organizacji wesela w Lublinie i okolicach. Wystarczy tylko posłużyć się wyszukiwarką i problem z głowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wesele w Lublinie!!
Morin wejdz na forum Lubelskie Panny Młode i wpisz w wyszukiwarce sale weselne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wesele w Lublinie!!
Tak jak poprzedniczki zapraszam do wątku lubelskiego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86495
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie,
W przyszłym roku wychodzę za mąż. Wesela ma odbyc sie w Karczmie Rzym w Lublinie. Obojgu nam (Mi i TŻ'towi) bardzo lokal sie spodobał. Wystrój oraz klimat no i włąsciciel bardzo fajowy ![]() Bardzo prosze o opinie jesli któraś z was Kochane tam była lub co nieco słyszała... będe wdzięczna Pozdrawiam...
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin Karczma Rzym! Prosze o pomoc!!!
Witaj,wejdz na forum Lubelskie Panny Młode o ile się nie myle coś pisały na ten temat i nawet któraś z nich w tym roku będzie miała tam wesele
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin Karczma Rzym! Prosze o pomoc!!!
Mi tez to miejsce przypadlo do gustu, mam nadzieje Karolinna ze to co slyszalas od krewnego nie sprawdzi sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A co wiecie o domie weselnym Robertino?? i koniecznie telefon!! piszcie na priv ;] plissska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Wiem ze w Niedżwicy Wlk jest remiza na wesela
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Albo Pestka W Bogucinie, typowy Dom weselny a nie remiza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to ja sie przylaczam do pytania i zadaje rowniez swoje - w jakich cenach sa sale w okolicach lublina/lublinie oraz na ile przed najlepiej rezerwowac [slub sierpien 2008]. dziekuje za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam dzieczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam sali weselnej w ok. Lublina
wiem, że jest jakiś dom weselny w Kazimierzówce - to bliziutko Świdnika, możesz się przejechać tam, bo ja niestety nie interesuję się jeszcze takimi sprawami. i jeszcze w Turce, jak się jedzie do Lublina to zaraz za Łuszczowem, po lewej stronie. Słyszałam jeszcze o Trzeszkowicach.
Małymi krokami do dużych celów... - tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm. - a miłość? - miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm. Edytowane przez Mircalla Czas edycji: 2007-09-14 o 17:53 Powód: błędna nazwa miejscowości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja byłam na weselichu w remizie w Piaskach i to 2 razy
![]() ![]() ![]() Wystarczy pojechac i zobaczyć czy jest to to czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
Jestem zdesperowaną narzeczona przystojniaka z którym postanowiliśmy pobrać się w przyszłym roku.Jest "mały" proble- ja pracuje obecnie w Warszawie a on jest w naszej rodzinnej miejscowości w której zamierzamy ułożyć wspólne życie.Wszystko byłoby pieknie gdybyśmy mogli się zgrać w czasie i przestrzeni i objeździć te wszystkie sale ale nie dajemy rady bo praca jest też weekendowa.
Bardzo prosze o jakiekolwiek namiary na sale.Oczywiście wiem że potrzebna jest orientacyjna liczba osób-ok.150.Dodatkowo mile widziany w tym samym miejscu Hotel na ok.80 osób. Bardzo dziękuję za wszelkie informacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Blaganie o pomoc-sala okolice Lublina
polecam CI wątek Lubelskie panny mlode, przez wyszukiwarkę znajdziesz post w którym sa wypisane niemal wszystkie lokale z których usług korzystalyśmy, lub które bralyśmy pod uwagę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.