|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() problem dukarka, hp F370
Cześć Dziewczyny
![]() założyłam nowy wątek, chyba nie ma jeszcze takiego, co do drukarek a konkretnie chodzi mi o drukarkę firmy HP F730. Kupiłam ja chyba z 1,5 roku temu i ładnie drukowała naprawdę byłam z niej zadowolona. Ostatnio (jakieś 2 tyg. temu) kiedy drukowałam sobie jakiś tekst, ale potem zanulowałam drukowanie-zacięła się! kurcze, próbowałam już wszystkiego, anulować, drukować, wylączać, włączać... uff nie wiem co mam robić ![]() ![]() Ale pomyślałam że to zrobię na końcu, jak nic nie pomoże. Właśnie dlatego chciałam was zapytać, może mialyscie podobny przypadek i jakoś to same rozwiązałyście? To bardzo pilne. Z góry dziękuję Wam za odp. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem dukarka, hp F370
Moze kartke wcielo?
Nic sie nie swieci? U mnie zawsze wszystko miga na czerwono jak coś jest nie tak ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
;> nie, kartki nie wcięło ;d
i wszystko się świeci tak jak powinno . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
może coś nie tak ze sterownikami. Ja ostatnio miałam problem ze swoją drukarką, coś jej się poprzestawiało i wyskakiwał jakiś błąd drukowania. Zainstalowałam ją od nowa i działa jak należy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
drukarka nie jest offline, włączona jak należy, papier jest, tusz jest, ale cały czas mi się wyświetla że "1 dokument oczekuje na drukowanie" i zaraz obok tego pisze"drukowanie anulowane. błąd drukowania".
i na tym cała rzecz się blokuje. nie da się tego drukowania ani wycofać, ani usunąc, ani do konca zanulować.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dzięki Wam, wszystkim za pomoc, drukarka cudownie "ozdrowiała"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.