|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
krem do rąk minimalizujący oznaki starzenia -Avon
mam dosyć zniszczone dłonie, i choć mam dopiero 19 lat wyglądają jakbym miała znacznie więcej, zastanawiam się więc nad kupnem tego specyfiku, może on nieco polepszy stan moich rąk i je wygładzi ? a może znacie jakieś inne sposoby na cudowne wygładzenie ?
![]()
![]() |
#2 |
🦄
|
Re: krem do rąk minimalizujący oznaki starzenia -Avon
Hej!! Ja mam podobny problem do Twojego, bo mam manię częstego mycia rąk i wogóle dużo robię w domciu rękami i dlatego są bardzo suche i mam też problemy z paznokciami ;/ Ale odradzam Ci te kremy do starszych rąk, bo kiedyś mnie zainteresowały, ale podobno działają na jakieś plamy, które się robią starszym kobietom (tyle mnie mama uświadomiła). Tu chyba taki krem nie pomoże, ja Ci polecam kremy z YR. Są dość drogie, ale wg mnie najlepsze. Koleżanka moczyła w oliwie z oliwek, ale z tego co wiem to to pomaga głównie/jedynie na paznokcie. No i są jeszcze jakieś zabiegi u kosmetyczki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.