|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mirage - Nysa, namiary
Podajcie proszę mi jakieś namiary na salon fryzjerski Mirage w Nysie, bo chciałabym umówić się tam na fryzurę ślubną i makijaż. A przy okazji może któraś z was może polecić gdzie mogę się dobrze uczesać i pomalować na ślub. Jestem daleko od nysy a ślub odbędzie się w jej okolicy.
Dziękuję za wszelką pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mirage - Nysa, namiary
wyszukiwarka!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ie#post6455563 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam,wlasnie dzisiaj umowilam sie na fryzurke ślubna do mirage i jakas dziewczyna powiedziala mi ze Mateusz nie czesze????????????????? A wszyscy sie nim zachwycaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Re: Dot.: Mirage - Nysa, namiary
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Mirage - Nysa, namiary
Cytat:
A wiesz że REKLAMA na wizazu jest platna???????? A tak na marginesie ta "załoga na wysokim poziomie" to jakąś ukończoną szkołą może sie pochwalic? bo z tego co mi wiadomo to ani z wizazu ani z fryzjerstwa P Agnieszka pochwalić sie nie może... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W końcu zdecydowałam się na salon Mirage - w celu ślubnego uczesania i makijażu.W prawdzie już jakiś czas temu byłam na czesaniu ślubnym, ale niestety nie polecam. Fryzura byłą ładna, ale mało utrwalona i szybko zaczęła się rozsypywać już podczas zdjęć, które zaznaczam miałam przed ślubem. Podobnie rzecz tyczy się makijażu. Jak na ślubny makijaż, nie dość, że wyszedł zbyt mocny to niestety mało profesjonalny. Na szczęście ślub i tak był wspaniały.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Dot.: Re: Dot.: Mirage - Nysa, namiary
Cytat:
Jeszcze jeden post na temat tego salonu,a uznam jako spam. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.