|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymienka u AGI UK kosmetyki,perfumy
WATEK ZAMKNIETY
Witam ![]() .PROSZE O NIEPROPONOWANIE MI CIUCHOW I KOSMETYKOW TYLKO RZECZY Z WISH!!! DZIEKUJE. Ponizsze rzeczy wymienie tylko na cos z listy wish,prosze o nie proponowanie mi nic innego-tracimy czas.Dziekuje i zyczej milej iszybkiej wymianki.Paczuszka leci-lokalizacja UK. wish: MEXX-WOMAN 60ML KENZO TIGER-30ML MONT BLANC FEMME DE MONT BLANC 75ML MAGICAL MOON BY HANAE MORI-30ML PRESENCE BY MONT BLANC-75ML CURVE SOUL VINTAGE BY LIZ CLAIBORNE-JUZ NIEAKTUALNE-MAM GUCCI BY GUCCI-30ML BURBERRY SUMMER 50ML-JUZ NIEAKTUALNE-MAM REALITIES(NEW)BY LIZ CLAIBORNE-30ML MAX MARA BY MAXMARA-40ML ORGANZA BY GIVENCHY CHRISTIAN DIOR MISS CHERIE EDP-30ML METEORYTY GT-NOWE KSIAZKI-literatura polska kobieca( Chmielewska,Musierowicz) Do ZAOFEROWANIA MAM: PERFUMY: 1- The Body Shop Love etc...EDP-Zuzycie widoczne na zdjeciu 2- NAF NAF zuzycie widoczne na zdjeciu 3- Avon-2 psikniecia testowe 4- Mariah Carey-Luscious Pink 50ml-ubytek widoczny na zdjeciu.-brak kartonika 5- Les Belles de Ricci rechage(50ml) EDT-ubytek widoczny na zdjeciu 6- Vintage Soul by Curve 50ml EDP -ubytek widoczny na zdjeciu 7- Diesel Fuel for life 50ml-ubytek widoczny na zdjeciu-brak kartonika 8- Halle Berry -50ml -zuzycie widoczne na zdjeciu(kartonika brak)+balsam 200ml prawie caly KOLOROWKA: 1- cien Lancome uzywany 2- roz do pilikow Collection 2000 uzywany 3- cienie Bounjoris-uzywane 4- rozswietlacz Collection 2000-uzywany 5- cicien Lancome uzywany 6- rozswietlacz Revlon nowy nie otwierany 7- paletka Lancaster-kilka razy uzyta 8-brazer Revlon nowy nie otwierany 9- PRYZMY TENDER SUN ,uzyte tylko raz -niestety okazaly sie za ciemne,puszek czysty i nowy. 10-paletka collection 2000 -mozaika shimmering glow 6 11-paletka collection 2000 -mozaika shimmering glow 7 12-Star bronzer compact Lancome 03 Miel 13-paletka Bourjois Highlighting powder-2 razy uzyta 14-Paletka Elf shimmer(lusterko+pedzelek ) -3 razu uzyta 15-paletka korektorow(lusterko+pedze lek)- 2 razy uzyta 15-paletka Elf Complexlon Perfection(lusterko) 2 razy uzyta
POSIADAM ZA***ISTY UROK OSOBISTY Edytowane przez agus79 Czas edycji: 2010-02-26 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienka u AGI UK kosmetyki,perfumy
Witaj
![]() 7- paletka Lancaster-kilka razy uzyta mam w IIgim wątku "Zatańczyć czeczotkę" - Iwona Menzel- (czytadło, miłość, przyjażń) http://ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki....html?kw=69408 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-02-23 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienka u AGI UK kosmetyki,perfumy
cos u mnie za wode Avon lub Vintage Soul by Curve 50ml EDP?
mam ksiazki polskich autorek Na wyżynach, Maria Rodziewiczówna Straszny dziadunio, Maria Rodziewiczówna Upoważnienie do szczęścia, Katarzyna Grochala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.