|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dziwne objawy :-(
Może ktos mi pomoże, bo nie wiem co mam robić.....
![]() Od 2 tygodni dziwnie się czuję, troszkę szumi mi w gLowie, jest mi niedobrze.... Biorę tabletki antykoncepcyjne, mam regularny okres ale 3 tygodnie temu miałam angine ropną z 40 stopniową gorączka.... więc pomyślałąm, że może jestem w ciąży.... kupiłąm 2 testy ciążowe, zrobiłam je dzień po dniu i wynik jest negatywny..... więc co mi jest???? Nie wiem może po prostu panikuję.... może to przesilenie wiosenne....
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Dziwne objawy :-(
byc moze to objawy powikłań pogrypowych(osłabienie) plus przesielnie wiosenne .
idz do lekarza ,niech cie przebada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba pójde....
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pewnie to przesilenie wiosenne ale dla pewności idź do lekarza.
trzymaj się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a jak myślicie 2 testy ciążowe dają pewność....?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem panikara
![]()
![]() |
#7 |
Rzabbocop
|
Zależy czy minął już temin miesiączki czy nie. Jeśli nie, to test moze jeszcze nic nie wykazać, musisz poczekać jeszcze kilka dni. Jeśli bardzo sie niecierpliwisz, zrób badnie krwi na beta HCG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja mam regularnie miesiączki, ostatnią miałam tydzień temu..... ale żeby nie denerwować się posłucham Was i pójde do ginekologa.....
![]() |
#9 |
Rzabbocop
|
Jesli miałaś miesiączkę, to radzę najpierw udac sie do lekarza ogólnego. To może być anemia, brak magnezu lub zwykłe przesilenie wiosenne a może nagle zaczęłaś reagować na skoki ciśnienia.
Nawet jeśli jesteś w ciaży to na tak wczesnym etapie lekarz moze nic nie stwierdzić. Lepiej zrób badania ogólne, które w razie ciązy i tak będą potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To niesamowite, właśnie czytam objawy anemii.... i mam je prawie wszystkie.... a ja się stresuję, że jestem w ciąży.....
Dzięki dziewczyny, ![]() ![]() ![]() jutro idę do lekarza po skierowanie na badania ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
a witam witam ja wtrące sie z pytaniem.Juz raz pytałam Was czy lepiej jest brac tabletki ,anty czy nie.Mój wybór napisałyście i je biore.Mija 9 m-c ich zażywania a ja zauważyłam że moje częste i bardzo silne bóle głowy zaczeły się od momentu przyjmowania tabletek.Wyłaczają mnie one z zycia nie mogę funkcjonowac potwarzaja się co kilka dni lub trwaja kilka dni.Byłam u lekarzy którzy wykluczyli różne choroby ale...powód jakis musi byc...
nie wiem co mam zrobić?przestać przyjmowac w trosce o swoje zdrowie i móc zajść w ciąze której nie chce jak narazie ale znów jak bedzie to ją przyjme z radością,czy brac dalej mieć te bóle glowy i być pewna bezpieczeństwa... mętlik w głowie mam ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Idź do ginekologa- powiedz mu o tym a on wtedy zmieni ci tabletki. Ja po różnych tabletkach miałam rózne objawy- bóle głowy, zmienność nastrojów, brak apetytu, nerwowość, 6 kilo więcej ![]() Teraz mam tabletki które mi bardzo dobrze pasują i wsystkie objawy znikneły- biore tabletki juz 2- 2,5 (?) roku
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jesli masz bóoe głowy to pierwszy powód aby przestac brac piguły ,ja brałam minulet i miałam straszne bóle gowy w tej 7 dniowej przerwie na okres ,codziennie na środkach przeciwbólowych gdy powiedzialm o tym ginowi to natychmiast kazał odstawic i sprawdzic jak bedzie bez piguł -oczywiscie bólu głowy nie było,czyli to przez piguly był ból ,zezygnowałam z pigułek.
nie winikałm dlaczego i co pwoduje bóle ale myslę ,z emoże to doprowadzic do podniesienie cisnienia sródczaszkowego,jakis zakrzepów itp. zdrowie najwazniejsze a zabezpieczyc mozna sie w inny sposób. pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
za miesiąc z nimi kończe.
Masz racje Paula zdrowie najwazniejsze ja biorę harmonet zmieniałam juz 3 razy tabletki i szczerze powiem,że mam dośc zmian! Ciśnienie w mojej głowie skacze mi jak oszalałe i nie moge sobie z tym bólem poradzić! Dziewczyny dzięki za rady!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.