|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomocy !!
Okej nie chciałam nigdy robić takiego czegoś ale chyba chwilowo nie mam wyjścia.
Jestem niania w Londynie i mieszkam z rodzina ale niestety trafilam na idiotow delikatnie mowiac. Aktualnie nie chca mi zaplacic ale wykłócilam sie ze zapłaca mi jutro. Mój TŻ którego zresztą zaprosili ma przyjechac w czwartek ale teraz dziś przed chwilą powiedzieli że nie ma tu wstępu i nie mogę się z nim spotkać w godzinach pracy = on nie ma gdzie spać ja nie mogę się z nim spotkać. Mam niecałe 40 funtów nie stać mnie na bilet jak mi jutro dadza kase i tak nie bedzie mnie stac na mieszkanie nawet na hostel wiec nie mam chyba gdzie spać. zna ktoś jakieś wyjście z tej sytuacji? ![]() dobrze że mi internetu nie odłączyli tak jak ostatnio bo powiedzieli że moje utrzymanie to dla nich 1000 funtów na miesiąc. a mi płacą 80 na tydzien za 50h roboty przy 2 dzieci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: pomocy !!
![]() Masz z nimi podpisaną umowę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jedyne co moge doradzic to wracaj do domu. A skoro twoj TZ ma przyjechac w czwartek to niech zrezygnuje z przyjazdu.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Copyraptor
|
Poproś rodzinę, przyjaciół, żeby Ci wysłali na konto i pożyczyli. Albo, skoro TŻ przyjeżdża za tydzień - niech zrezygnuje, i te pieniądze wyśle Tobie, żebyś mogła wrócić.
No i co z tego, że au pair? Au pair też powinny podpisywać umowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SANRIOOO!!!!
czemu nic na wątku nie napisalas??! nie wierze ![]() ![]() co sie stało??? o co poszło?? opadła mi szczenaa!! a czy rodzice w ostatecznosci nie moga Ci podeslac pieniążków???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę czekała aż mi dadzą kasę wiszą mi za 2 tyg. nigdy więcej au pair bez umowy nawet jakby byli super mili i placili tysiace. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
faak.
daj znac jak sytuacja wygląda, jak sie zmienia. nie moge uwierzyc, ze sa jeszcze tacy ludzie. masakra. przeciez dla nich kasa za au pairowanie nawet za dwa tygodnie to żadna kasa, nie moga Ci tego ot tak dac?? P.S a dlaczego wlasciwie sie tak poklociliscie??
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
matko to ja chyba tez podpisze umowe boje sie teraz wogole wyjechac!!
![]() ale jak no mam im podsunac umowe, co ona mi da??? ja sie nie znam na tym:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja rodzinka jest wporzadku i wszyscy o tym wiemy, nie siej paniki :P
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
mamnadzieje ze bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.