|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Marionnaud-karta,punkty,bony,promocj e
Witam!Wczoraj zostałam posiadaczką karty Marionnaud
Czy mogłybyście napisać coś na temat tego klubu?Ile punktów trzeba mieć aby dostać jakiś bon,jaki to bon?I ogólnie czy często mają promocje?Dostałam 50 punkt. gratis to dużo?![]() A i chciałam dodać że nie mogę znaleźć tych info na ich oficjalnej str,poza tym jestem ciekawa Waszych subiektywnych ocen. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Naprawdę nikt z was nie ma karty tej sieci? Edytowane przez elwiraradlak Czas edycji: 2009-07-28 o 20:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marionnaud-karta,punkty,bony,promocj e
na pewno dostałaś jakiś regulamin bądź jest strona internetowa gdzie wszystkiego można się dowiedzieć
wystarczy jakaś wyszukiwarka przypuszczam
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie chodzi o to,ze jak wchodzę na ich stronkę to tam można tylko ilość punktów sprawdzić a wierz mi że przeczytałam cały regulamin(mam to w zwyczaju) i nic tam ta ten temat nie było
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to słabo czytałaś, na ich stronie w zakładcie " karta klienta" jest wszystko napisane.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Sorki,już się wszystkiego doczytałam
poprostu wczoraj cos ta zakładka nie wchodziła a dzisiaj jest juz ok,dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie dostalam smsa: od 28-30. 08 promocja na produkty do makijażu -20%
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Czy mogłybyście napisać coś na temat tego klubu?Ile punktów trzeba mieć aby dostać jakiś bon,jaki to bon?I ogólnie czy często mają promocje?Dostałam 50 punkt. gratis