|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
uda różnej grubości
Jestem w trakcie odchudzania i zauważyłam, że mam różnej grubości uda. Różnica to mniej więcej jeden centymetr, może półtora. Chciałabym to jakoś wyrównać. Ogólnie mam do spalenia sporo tłuszczyku z ud, czy jest szansa, że to jakoś się wyrówna?
Tak, wiem że człowiek nie jest symetryczny, ale jednak przeszkadza mi jak jedna nogawka spodni bardziej opina prawe udo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: uda różnej grubości
Nie wiem czy da się wyrównać. Mi się nie udało niestety. Ogólnie to mam jedną nogę grubszą od drugiej i nie wiem czemu tak jest... Jak chudne to dalej jest to samo. No bo przecież nie da się chudnąć na jedną nogę a na drugą nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Moje też są różnej grubości i prawe mam ok 1 cm grubsze.Nie należe do najszuplejszych osób ale gdy bardzo intensywnie ćwiczyłam przez 4 miesiące uda mi spadły powyżej 3 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Byłam kiedyś na zabiegu w salonie kosmetycznym i pani,która przed zabiegiem mierzyła moje uda powiedziała,że w jest zupełnie naturalne i,że wszystkie jej klientki tak miały.
![]() Ja tez mam 1 cm różnicy w wymiarach.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja tez 1 cm roznicy
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja również mam 1cm różnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I ja też 1-1,5cm różnicy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.