|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
paletki na cienie Mac![]()
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-11-25 o 04:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: paletki na cienie Mac
oddawaæ
![]()
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak siê skoñczy
![]()
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a konkretniej
bo moze chcesz jakie¶ BB, mam nowe próbki Joppa, minera³y tych Twoich olejów nie mam niestety ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zamowilam dzisiaj dwa opakowania Misshy BB Cream
a co masz za bibi kremy i jopy? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- wiesz co Pingwin ja ci posle ta paletke mam dwie w zapasie, plakac nie bede napisz mi adres na pw, teraz musze zmykac z kundlem, na spacer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.