|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
black eyed peas
Jesli taki temat juz byl to prosze o polaczenie watkow, szukalam ale nie znalazlam nic
![]() z pewnoscia znacie ten filmik ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1aSbKvm_mKA i tu nasuwa mi sie pytanie o szczegoly ![]() czy to fani zrobili niespodzianke zespolowi czy to zespol zorganizowal ten flashmob sama nie wiem ,ale nie wydaje mi sie by fani(taka ilosc) mogli tak sie zgrac i nauczyc choreografii itd chodzi mi o szczegoly techniczne i przygotowania tego czy ktos gdzies cos wyczytal to prosze o podzielenie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: black eyed peas
kurcze nie widziałam filmiku, ale świetny jest
![]() znalazłam taki artykuł, w ostatnim akapicie jest napisnae, że choreografię zorganizowali tancerze zwerbowani przez portale społecznościowe, to oni nauczyli publiczność tańczyć i byli w tłumie, żeby zsynchronizować ruchy. Nie do końca rozumiem, czy bylo to zaplanowane przez BEP, ale autor pisze coś o kampanii marketngowej, więc pewnie tak. No chyba, że chodziło o Oprah, nie zespół ![]() http://businessinfoguide.com/blog/?p=340 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Super wyszło
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja pierdzielę ale im to fajnie wyszło z chęcią bym też tak z innymi zatańczyła... na miejscu zespołu to naprawdę bym w szoku była...
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie im to wyszlo mimo ze ich fanka nie jestem ale wyczyn jest udany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.