|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ślubne dodatki, ozdoby na stoły - wasze propozycje
Witam wszystkie wizazanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ślubne dodatki, ozdoby na stoły - wasze propozycje
To ja też czekam na jakieś propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
odsyłam do wątku z dekoracjami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiecie chodzi mi głównie o to jak zapełnić salę napewno będę miała wystrój różowo-biały pod sufitem różowo białe baloniki będą szły rzędami i białe kule ozdobne a za stołem państwa młodych jeszcze nie wiem może duże serca lub obrączki albo gołabki jakieś ale cóż więcej dać jedynie można przystroić stół - restauracja w której wynajmujemy ustraja stoły lecz tylko obrusem białym i rozkłada wszystko nie powiem wygląda to bardzo ładnie ale czegoś tam brakuje aby poczuć tą atmosferę dlatego napewno dam zawieszki na wódkę weselną różowe z allegro śliczne widziałam potem można dać świeczuszki będą też etykietki biało różowe i myślałam zeby też dac serduszka lub inny kształt konfetti które będzie tak delikatnie porozrzucane na stole ale co jeszcze może to już starczy a może coś dodacie
![]() czekam na propozycje i ciekawe pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W sumie fajna wizja, ważne żeby dekoracje ślubne do siebie pasowały, żeby jakąś całość tworzyły, tak żeby dekoracje ślubne miały jakiś wspólny motyw, trzeba też uważać z łączeniem kolorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.