|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wyprowadzacze psów/dogsitterzy Kraków. Kogo polecacie?
Witajcie
![]() Chciałam się poradzić mieszkanek Krakowa odnośnie kompetentej osoby, która mogłaby (podczas nieobecności właścicieli) przyjść raz dziennie do psa i wyprowadzić go na godzinny lub dwugodzinny spacer, ewentualnie chwile z nim posiedzieć, itp. Od grudnia zaczynam pracę i póki co mój TŻ zajmuje się naszym Goldenem, ale od stycznia i on będzie pracował i będziemy potrzebować kogoś, kto by poświęcił godzinę lub dwie naszemu pupilowi między 11-16. Sami wyprowadzamy go przed i po pracy, ale to duży i energiczny pies i potrzebuje więcej uwagi. Ogłoszeń na internecie na ten temat jest co nie miara, jednak ja szukam kogoś poleconego - byle komu mojego psa nie chcę powierzać. Dana osoba powinna kochać psy, lubić spacery i mieć trochę siły - pies, jak to Golden jest spory, ale bardzo łagodny i kochany - oraz być słowna i godna zaufania. Może macie koleżankę, która chciałaby dorobić sobie w ten sposób lub same korzystałyście z usług tego typu? Mieszkam od bardzo niedawna w Krakowie i niestety zbytnio się nie orientuję. Byłabym bardzo wdzięczna za radę
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprowadzacze psów/dogsitterzy Kraków. Kogo polecacie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za radę! Na pewno zaufaną osobę nie jest łatwo znaleźć, ale popytam weterynarzy, chociaż przyznam, że ponieważ mieszkam w Krakowie od niedawna nie mam tu nawet jeszcze weterynarza, ale na ten temat akurat wątków na Wizażu nie brakuje
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda,że mieszkam tak daleko.To było by idealne zajęcie dla mnie.Mogłą bym nic innego nie robić tylko zajmować się pieskami
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to daj znać na pw
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chcialam zapytac jak wyglada wyprowadzanie. jak sie ogarnia klucze, ceny itd
nowa huta pyta
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mojej dziewczyny jestem bardzo zadowolona Teraz jest na urlopie do środy i mam inna dziewczynę na zastępstwo ta tez sie swietnie sprawuje. Codziennie przyprowadza swojego psa i oboje grają z moim w ogrodzie. Teraz myśle zeby wynająć jedna do wyprowadzania psa dwa razy w tygodniu a druga do zabawy z własnym psem bo oboje sie swietnie dogaduje i maja zabawy po uszy. Dziewczyna wysyła mi filmiki. A co do kluczy to jest napisane w umowie ze klucze sa przekazane wiec jest dowód. Na przekazanie kluczy trzeba sie spotkać a na oddanie, moja zostawiła w skrzynce na listy. Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2013-12-12 o 19:05 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko mi wyobrazic sobie ze daje komus klucze do domu:/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego musisz z ta osoba przeprowadzić wywiad poznać ja zobaczyć, jak sie zachowuje, wypytać o szczegóły, zobaczyć jak pies na nią reaguje i tak samo jak ona na psa. Tez sie bałam na początku teraz nie mam żadnych obaw
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, dzięki za zainteresowanie Jeszcze w 100% koncepcji co do przekazania kluczy itp nie mam, pytam na razie orientacyjnie, prawdopodobnie sprawa będzie aktualna od stycznia. Kwestia kluczy jest oczywiście dość problematyczna, ale nie da się tego za bardzo obejść. Bo jak niby... Na pewno spisałabym umowę i dane dowodu danej osoby, musiałabym ją dobrze poznać przed tym, dlatego też chciałam kogoś już poleconego, chociaż to oczywiste, że tak naprawdę nigdy nie wiadomo komu można zaufać. Sposób z podpisaniem kartki jako dowodu obecności jest całkiem dobry, aczkolwiek ja bym i tak wiedziała czy dana osoba była czy też nie, bo po moim psie to po prostu bardzo widać czy był na tym spacerze, a poza tym mieszkamy w domku z właścicielami w mieszkaniu pod spodem, oni są praktycznie cały dzień w domu i widzą kto przychodzi i na ile. Co do ceny to musiałabym się zastanowić, zależy ile kto oczekuje, to raczej kwestia dogadania się. Jeszcze nie wiem też, na jaką zapłatę byłoby mnie stać, bo niestety kokosów nie zarabiam. Jeśli chodzi o częstotliwość to chodziłoby taki spacer ok 3 razy w tygodniu, w pozostałe dwa dni właściciele mieszkający pod nami zgodzili się go wyprowadzać. Na pewno taka osoba musiałaby przyjść najpierw na próbę zapoznać się z psem, itp.
Razem od 31.03.2010 Zaręczeni od 13.06.2013 1.08.2015 Nasz wielki dzień Edytowane przez Ginger1989 Czas edycji: 2013-12-13 o 01:52 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ile srednio kosztuje wyprowadzanie?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.