|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ubior na chrzciny - dla goscia
Moje drogie,
W niedziele wybieramy sie z narzeczonym na chrzciny dziecka jego kuzyna, jako zwykli goscie. Czy taki stroj bedzie odpowiedni na te okazje? Nie chce sie za bardzo stroic, bo bedzie to kameralna uroczystosc z niewielkim poczestunkiem w przykoscielnej salce. Do tego tydzien pozniej odbywaja sie kolejne chrzciny gdzie narzeczony bedzie ojcem chrzestnym dziecka innego swego kuzyna i tam juz mam zamiar zalozyc bardziej elegancka sukienke. Niestety taka "jesienna" mam tylko jedna i chcialabym uniknac prezentacji w tym samym stroju dwa tygodnie z rzedu i wsrod tej samej rodziny. Co myslicie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ubior na chrzciny - dla goscia
Moim zdaniem będzie OK
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz. Raczej nie dam rady nic kupic nowego na te okazje, wiec przegladalam szafe starajac sie wybrac rzeczy, ktore mi sie jeszcze nie opatrzyly, stad ten pomysl. Tylko sie pozniej naczytalam "w internetach" ze spodnie na chrzciny sa be i sie wystraszylam, ze jakies mega faux pas popelnie...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może do tego jakaś marynarka? Będzie bardziej elegancko niż ze swetrem.
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z marynarką to będzie bardzo dobry zestaw
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, kochane! Rozejrze sie za marynarka jesli dzisiaj bede miec chwile czasu. Jaki kolor sugerujecie? Czy czarna nie bedzie zbyt ponura? Jesli nie zdaze to zostanie tak jak na zdjeciu, plus szary plaszcz na wierzch do kosciola. Moze wtopie sie w tlum i nikt nie zwroci na mnie szczegolnej uwagi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.