|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
folk
tak ubrana bawiłam się w ostatni weekend na festiwalu folkowym. brązowa spódnica w kwiatki + niebieski top. przez ramię miałam przewieszoną beżową torbę-worek. (przez drugie aparat i dzięki temu mam fajna relację fotograficzna z koncertu), zamiast japonek, brązowe skórzane "jezuski". dodaję też zbliżenia na urocze wzorki na spódnicy i pasku do wiązania w talii.
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: folk
nie widzisz jak ten "ubiór" skraca Ci nogi? porażka
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
kolorystycznie to nie bardzo współgra ze sobą
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
kolorystycznie spoko, jedyne do czego mam zastrzeżenia to długość bluzki... no mogłaby być krótsza trochę to by Cię leciutko wydłużyło. poza tym bardzo mi się podoba, jak większość Twoich wieszaków, lubię taki styl.
ach, tak na marginesie: barrrrdzo fajny kolor ścian
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Spódnica trochę daje po oczach, ale podoba mi się. Masz swój styl i konsekwentnie się go trzymasz.
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie skraca
ale krótsza bluzka dałaby lepsze proporcje śliczna ta spódnica
|
#7 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ty nie widzisz że aparat na statywie był ustawiony pod kątem lekko w dół tak zeby cały ten "ubiór" zmieścił mi się w kadrze? - przez co jest wrażenie że na górze jest mnie troszkę więcej. to tylko złudzenie optyczne patrząc na proporcje głowy w stosunku do reszty ciała widac dokładnie, że to porażkowe skracanie to tylko kwestia zdjęcia...
BTW czy istnieje coś co ci się podoba bo ciagle czytam na szafie twoje komentarze typu: "porazka" " Cytat:
Cytat:
na marginesie: podobno zielony to niebezpieczny kolor do kuchni... ciekawe skad takie teorie.
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ubranie jak ubranie
masz swoj styl to sie chwali. Ale kolor scian...uwielbiam zielone pomieszczenia tez mam kuchnie w zielonym kolorze,czy niebezpieczne hmmm jeszcze zyje![]() Pozdrawiam.Nie moglam sie oprzec i napisalam
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie przerwijcie ten krag wzajemnej adoracji!!!!!!!Bo ja oszaleje!!!! To jest ochydne!!!!!!
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli masz tak słaby układ nerwowy ze od razu szalejesz jak widzisz cos innego powinnaś zrezygnowac z surfowania po internecie, albo zażywać "Psychotonisol" (pomaga.. naprawdę) co w tym jest takiego ochydnego?? może mi wytłumacz.. zwykły top jaki załozyłaby bez wachania więszość dziewczyn?
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Spódnica jest przecudna! Jedyne, co bym zmieniła, to kolor topu. Ale tak też jest super
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Naleza Ci sie przeprosiny, bo wlasanie skonczylam ogladanie reszty Twoich wieszakow. Taki Twoj styl i juz. Preferuje inne psychotropy. A co do kregu wzajemnej adoracji to tylko popatrz na inne zamieszczone tutaj wieszaki sa tak ochydne ze az oczy bola a ludzie kadza i kadza i kadza.......
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic innego z tym powszechnym kadzeniem nie da się zrobić.. czasem jak widzę wieszak zupełnie skrajnie inny od tego co ja noszę lub moi znajomi - nie piszę nic, bo jak mam ocenić czy coś jest brzydkie czy nie.. jak się na danym stylu nie znam i nie umiałabym doradzić co zmienić żeby było lepiej.. to juz wolę nic nie pisać, bo po co mam komus przykrośc robić i go obrazać jak i tak nie mogę mu powiedziec co byłoby lepsze do ubrania..
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
naprawde swietnie. tylko inny kolor topu...hmm...np. zółty
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- oo...albo biały ;P |
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy akurat ten kolor bluzki.. ale ładnie
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie inny kolor koszulki
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się.Nie w moim stylu -na szczęście.
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
to po co komentujesz? doradzasz mi inna bluzkę czy chesz sobie humor poprawić? to że nie w twoim stylu już wiem, po innych postach odnośnie moich wieszaków. wszystko co jest pokazywane przeze mnie jest dla zasady "blee" nieprawdaż? boli cię coś?
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
haha, to ma byc folk? czy boho? nie
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I owszem to jest folk, jest to też boho, w którym zawiera się mix ubrań w stylu hippisowskim, etnicznym i folkowym. Jesli chodzi o to, kto sie ubrac nie umie to ciekawe jak ty wyglądasz...
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
probowalas moze spodnic o dlugosci za kolano? wydluzyly by Ci sylwetke
chodzi mi o takie nie rozkloszowane, szerokie ale zwezajace sie lekko ku dolowi
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

masz swoj styl to sie chwali. Ale kolor scian...uwielbiam zielone pomieszczenia
tez mam kuchnie w zielonym kolorze,czy niebezpieczne hmmm jeszcze zyje

...65,5kg.. .60