![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIVPo wielu trudach Maturzyścia dobrnęły do kolejnego już XIV wątku! ![]() ![]() ![]() 1. Maturzyści 2009 2. Maturzyści 2009 cz II 3. Maturzyści 2009 cz III 4. Maturzystki 2009 cz IV - w oczekiwaniu na cud ;* 5. Maturzystki 2009 cz V - oczekiwania na cud ciąg dalszy 6. Maturzyścia 2009 cz VI - ostatnie odliczanie 7. Maturzyści 2009 cz VII - oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorrące Maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów 9. To już jest koniec! : D Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach... 10. Modlitwa o 100 % czyli 30. czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009 - odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz.XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII W poprzedniej części największe spamerki to: 1. nikki999 ![]() 2. Czarnula4 ![]() 3. malwiinkaa2 ![]() A oto my i nasze przyszłe kierunki studiów: Anamoi - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Finanse i rachunkowość, dzienne Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Anuu - Białystok, Politechnika Białostocka - Politologia, dzienne Arkadia1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne balletoevs - Bydgoszcz, Collegium Medicum UMK - Analityka medyczna, dzienne Cherry90 - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Prawo, dzienne Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne DeBourbon - Poznań, Politechnika Poznańska - Architektura i Urbanistyka, dzienne Dzikun - Kraków, Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego - Gospodarka przestrzenna, dzienne Eithlinn - Poznań, Politechnika Poznańska - logistyka, dzienne Flames - Poznań, Uniwersytet Przyrodniczy - Technologia żywności i żywienie człowieka, zaoczne Gaia Grudniowa-szatynka - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Weterynaria, dzienne Ilo16na - Wrocław, Szkoła Marzeny Daleckiej - Kosmetyka + Wizaż, zaoczne Infante Invissible - Warszawa, Uniwersytet Warszawski, Europeistyka, dzienne Kasiencja – Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Kiciaaa Ksh Lirangel - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Turystyka i rekreacja, dzienne lolitaj - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Towaroznawstwo, dzienne Maadaa Maalwiinkaa2 – Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania 'Edukacja' - Turystyka i Rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Majaaaaa - Bydgoszcz, Uniwersytet Kazimierza Wielkiego - Matematyka, dzienne Marcia1003 – Konin, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja - dzienne Mini007 - Poznań, Wyższa Szkoła Umiejętności Społecznych - Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo, zaoczne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis - Bygdoszcz, Collegium Medicum UMK - Farmacja, dzienne NicRu - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieprzytomna Nieznajoma19 – Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Orticulus - Warszawa,SGGW-Zootechnika, zaoczne Organizm – Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Tłumaczenia specjalistyczne, dzienne Paula007 - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Ekonomia, dzienne Pawil18 RedApple - Politechnika Śląska - Inżynieria bezpieczeństwa, dzienne Renia90 senira666 - Częstochowa, Akademia Jana Długosza - Politologia, dzienne Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Politologia, dzienne Sonnerin Sosik - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Sydunia –Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie (Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne TinyPrincess - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Ekonomia, dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne xCarmen Zanetka007 - Gdańsk, Politechnika Gdańska - Europeistyka, dzienne Zte - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Administracja, dzienne Jeżeli ktoś chce zostać dopisany do listy, lub nie ma wpisanego kierunku proszę o PW Podajcie nick, miasto, nazwę szkoły, kierunek i tryb studiów (dzienne, zaoczne itd.) No to lecimy z tym spamem! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2009-08-24 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIV
Melduję się
![]()
#3 |
Zadomowienie
|
Witam, witam i od razu mówię, że bawimy się podwójnie bo stuknęło mi 100 postów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I ja witam w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja się szykuje i robie obiad żeby zjeść przed wyjściem jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Seren- właśnie dzisiaj sobie wypożyczyłam "Zakupy moja miłość"- S. Kinsella, ale jak teraz przeczytałam opis, to aż wierzyć mi się nie chcę, że to to samo co film"Wyznania zakupoholiczki"...
A bloga oczywiście przejrzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ładnie to tak zcazynac beze mnie?
![]() czemu wątek ma taki sam tytuł co poprzedni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ale szybko zamknęli stary wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
O już nowy wątek
![]() Anamoi a ja mogę Twoje zdj?i Paula Twój tłuczek też mogę zobaczyć...bo nie wiem o chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() edit: http://demotywatory.pl/uploads/12490..._mojrzesz2.jpg patrzcie, he ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-08-14 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
elo, elo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hej hej ; )
znalazłam mieszkanie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chcecie mnie tu jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Haha, dobre to o Hałsie.
![]() A to z jakiegoś filmu kadr czy co? ![]() ![]() ![]()
#16 |
Zadomowienie
|
Tez sie melduje
![]() Nareszcie sie udalo :wino: Wlasnie, dlaczego jest taki sam tytul ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Tez sie melduje ![]() Nareszcie sie udalo :wino: Wlasnie, dlaczego jest taki sam tytul ![]() Paula, Anamoi dziekuje za fotki ![]() Sliczne z Was dziewczyny ![]()
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no napewno z filmu, ale nie znam tytułu ![]() to z amerykańskiego dzieła "Przyjaciele" dop. chłopak muchy ... jestem przerażony tym forum xD Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-08-14 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
i ja się melduję
![]() poszłam tylko na parę godzin posiedzieć z rodzinką a tu już nowy wątek ![]() Dzikun z Twoim Avkiem zawsze i wszędzie ![]() Niedługo jadę na zakupy bo jutro święto a jadę na domek ze znajomymi jutro ![]()
#19 |
maszyna, nie człowiek
|
Melduję posłusznie, że jestem
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A może ot tak po prostu zrobili krzyżówkę z dwóch różnych seriali, hę?
Przyjaciele+ Hałs= idealne połączenie na demotywatory |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jee
![]() ![]() <usunęłam konto na nk ![]() Ale tak czy siak szkoda, że moje komentarze u ludzi zamieniły się w komentarze konta usuniętego ![]() ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
coś wolno ten nowy wątek idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
maszyna, nie człowiek
|
![]() Ja nie usuwałam konta, ale jakos w lipcu chyba usunelam wiekszosc zdjec, zostało 8. Pewnie z czasem i tak je usunę i zostawię jedno, to takie na główne i tyle. ![]() W ogóle ja mam coś co przyciąga do mnie starszych panów i żuli ;oZawsze w autobusie sie dosiadają, czasem nawet zagadują ;oMam traumatyczne przezycia z pewnej podrozy do szkoly nawet - wsiadlam w autobus na pętli (no bo to moj przystanek) i zaraz sie jakis zul z osiedla dosiadl, wiec wyjelam zeszyt i się naukowo odseparowałam, a ten wraz z " alkoholowym huhem " zaczal gadac o sobie, zyciu, potem zaproponowal ze mi wytlumaczy fizyke bo skonczyl AGH, pracowal w MPK ale go wyrzucili za picie (a to dziwne xD) tylko ze u niego w mieszkaniu. Najgorsze bylo ze nie mialam gdzie uciec, a sie cholernie balam, a ten wyciągnął flaszkę ze spodni o.0 O matko. Dzisiaj tez jakies typy się na mnie gapily w autobusie ;cNaprawdę, wolę juz stare grube baby ktore rzucaja na mnie przy okazji siaty z zakupami ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/69716/Domowe-jedzenie
Także tego no. Nie wybrzydzać, bo październik już blisko. |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() Mnie nasza klasa też trochę wkurza.. W sumie to mam tylko dwa zdjęcia i więcej nie mam zamiaru dawać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam maturzystów/maturzystki 2009
![]() Ja od października studiuję zootechnikę na SGGW. Czy są tu jacyś zootechnicy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Dziś kupiłam sobie już wyprawkę na studia: zeszyty, segregatory, podkreślacze itd- czuję się spokojna ![]() Co do nk... denerwują mnie jakieś statusy "super zdjęcia" i oceny znajomych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ale trafiłam, akurat nowy wątek
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nk jest teraz przesadzona, jakieś wymyślne opcje, konkursy, prezenty i inne beznadziejne rzeczy. Na początku naprawdę było lepiej. Cytat:
![]() Ja nawet porządnego długopisu nie mam jeszcze ![]() Ooo, hej Annu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.