|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mój dziennik fitnessowo-treningowy:)
Witam!
W celu zmotywowania mnie, a może i przy okazji innych, zakładam tu oto dziennik fitnessowo-dietowy ![]() To zaczne od diety: (nie bede sie cofac do pierwszego dnia, tylko bede wpisywac kazdy biezacy, a wiec dzis ![]() sniadanie: pol grahamki z plasterkiem sera feta i ogorkiem swiezym II sniadanie: pomarancz obiad: zupa ogorkowa podwieczorek: jogurt kolacja: pol brokulu z wody z sosem jogurtowo-czosnkowym (ja mam akurat na dzis szparagi) dietetyk wyliczyl mi moje zapotrzebowanie, dostosowal je nastepnie do trybu zycia i mniej wiecej wychodzi to na poziomie 1300-1400 kcal. TRENING: silownia 3 razy w tygodniu dzis: 10 minut rozgrzewki (bieznia lub rower) nogi: 1. wykroki ze sztangielkami 3x20 2. wyprosty nog na maszynie 3x15 3. uginanie nog na maszynie 3x20 plecy: 1. przyciaganie drazka do klatki 3x15 2. przyciaganie drazka za kark 3x12 brzuch: 1. spiecia na maszynie 3x20 2. unoszenie bioder w gore na lawce prostej 3x15 3. sklony boczne ze sztangielkami 3x20 30 minut cardio pozostale treningi rowniez bede wklejac na biezaco. i wazne informacje na koniec: wiek 24 lata waga 69,6 kg dzis rano cel - 6/7 kg Mam nadzieje ze moge tu liczyc na Wasze wsparcie ![]() Edytowane przez bitchy Czas edycji: 2009-06-01 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mój dziennik fitnessowo-treningowy:)
niestety z przyczyn niezalezznych ode mnie przekladam dzisiejszy trening na jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez olalola24 Czas edycji: 2009-06-01 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rzabbocop
|
Ten dietetyk to chce Cie chyba zaglodzic i pozbawic resztek miesni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a tam, to nie jedzenie którym można się najeść, ale ilości są moim zdaniem jak najbardziej okej, bo jesz często! Zamieniłabym to jednak na jakieś inne, bardziej dietetyczne składniki, np. zamiast grahamki muesli z jogurtem naturalnym lub mlekiem, zamiast pomarańcza jabłko/ surówka.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja pierdziu ale dieta!!!!
pozdrawiam dietetyka. po takich posiłakch nie miałabym siły siedzieć a co dopiero ćwiczyć. mnie kiedyś pewien dietetyk powiedział pewną mądrość którą sobie zapamiętam do końca życia, mianowicie, że ludzie wydają kupę kasy naporady dietetyka, a ten jadłospis składa się ze zwykłych posiłków i dań, ktore kazdy przecietny czlowiek ma w lodowce, tylko trzeba je jesc w rozsadnych ilosciach+ aktywnosc fizyczna i efekty gwarantowane! nie ma sensu sie glodzic.ani wydawac pieniadze na porady.
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dieta wcale nie jest zadna glodowka, nie czulam glodu wcale. a w porownaniu z moim poprzednim odzywieniem tu wrecz sie obzeralam (\wczesniej byly to 2 posilki w biegu ze wzgledu na brak czasu). iesni nie stracl, wprost rzeciwnie mam ladnie wyrzezbione cialo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=bitchy;13529914]dieta wcale nie jest zadna glodowka, nie czulam glodu wcale. a w porownaniu z moim poprzednim odzywieniem tu wrecz sie obzeralam (\wczesniej byly to 2 posilki w biegu ze wzgledu na brak czasu). iesni nie stracl, wprost rzeciwnie mam ladnie wyrzezbione cialo
![]() Sprawdzalas poziom tluszczu w organizmie przed ta "super dieta" ? bo wydaje mi sie ze z tkanki tluszczowej to zeszlo malo, a wiekszosc to stracone miesnie. Nie ma mozliwosci wyrzezbic sie przy takim jadlospisie , bo zeby rzezbic to trzeba miec co , a nie wydaje mi sie zeby Twoje miesnie w ogole przezyly przy 1300-1400kcal i dodatkowym wysilku fizycznym. Niestety przyszlo czekac na efekt jo-jo ktory bedzie pewnie murowany. ehh
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=mmooonia;13533310]
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Dieta ktora przedstawilas na pewno nie nadaje sie do tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.