![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
O co mu chodzi?
A więc tak, poznalam dosyc fajnego chlopaka. Juz dawno mielismy sie spotkac...WSZYSTKIE propozycje spotkan wychodzily od niego, ale ZADNE(a bylo ich juz z co najmniej 7 )nie wypalilo, boo...nagle nie mogl.
Mielismy sie spotkac powiedzmy o 20:00, a okolo 21 pisal" sorry, ale nie moge, bo dostalem wezwanie" , zdarzalo sie, ze w ogole sie nie tlumaczyl.Pierwszy raz, drugi uwierzylam, ale z kazdym kolejnym zaczynalam miec wtapilowci. Mimo to, przed spotkam strasznie sie denerwowaam, stroilam, serce mi walilo.. Dzisiaj tez sie umowilismy. napisal do mnie rano "hej.co robisz wieczorem, moze sie potkamy o 19?" zgodzilam sie, chcialm sie w koncu z nim spotkac, znowu sie denerwowalam, caly dzien prawie nic z tego 'strachu' nie jadlam i czekalam. Dzisiaj WYJATKOWO napisal: ( 15 po 19...) " Hej. bedzie lipa, nic z naszego spotkania nie wyjdzie, bo dostalam pilne wezwanie i musze leciec" ... Nie uwierzylam, zawiodlam sie i bylo mi przykro. Jest ladna pogoda, wiec poszlam sie przejsc.. spacerowalam sobie , zrobilam taka rundke,dookola ulicy...pierwszy szlam i niczego nie zauwazylam (tzn. jego samochodu), bo z kolei za drugim razem, gdy wracalam dosznalam szoku - przed czymis domem stal jego samochod( na pewno jego, w srodku, ma brelok ze zdjeciem swojego psa)... stalam jak wryta i patrzylam sie na ta jego "interwencje"... ![]() Podjerzewam, ze jutro znowu napisze.. co ja mam zrobic? powiedziec mu,ze go widzialam.. pytac sie o szczegoly akcji, oszukal mnie..ja juz tak nie moge.. ![]() Zastanawia mnie, w co on gra.. skoro sam nalega na to spotkanie, a pozniej NIGDY nie nie zjawaia, wymysla jakiesn straszne klamstewka..mam dowody na to, na wlasnoe oczy widzialam... ![]() strasznie sie czuje, rycze jak bobr i do SIEBIE mam pretensje. przepraszam,ze tak nieskladnie pisze, ale inaczej nie jestem w stanie. ciagle przed oczmai mam ten jego samochod ![]() ![]() aha, on jest ochroaniarzem w jakims klubie, czy jest mozliwe, zeby w ogole kiedykolwiek wzywali go na interwencje? ciagle to samo wymysla, moglby sie chcoiaz bardziej postarac... ![]() Reasumujac: Czy powiedziec mu,ze widzialam ten jego cholerny samochod( ma tylko jeden)? Czy udawac, ze mu wierze, ze nic sie nie stalo, itd...? Edytowane przez ariva Czas edycji: 2009-09-12 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
choć dziwne takie zagrywki, tu proponuje, tu rezygnuje ale nie zachowuje się w porządku- żadnych wyjaśnień, zrehabilitowania się, olej go i jeszcze to dawanie znać po umówionej godzinie, trochę to upokarzające, nie pozwalaj mu na takie coś Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2009-09-12 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zebym nie widziala tego jego samochodu (wyszlam z domu jakies 20 po, wtedy jeszcze jego samochdu nie bylo.. a 10 minut pozniej juz stal...) nie wierze, nie wierze, nie wierze po prostu.. jak tak mozna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po drugie: oszukuje Cię ![]() Co zrobić: olać go, to jakiś niepoważny człowiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W jego głowie nie siedze, wiec nie wiem. Czytajac myśłałam, ze pracuje w ratownictwie i stad te wezwania, a tu jakiś ochroniarz. Ogolnie bym olała go i tyle. Następnym razem na jego propozycje bym odmówiła i było by po sprawie.
Nie chce go bronic, ale widziałaś go przy tym samochodzie? samochód mozna zawsze pożyczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Powiedziec mu wprost
"Nie wiem w co grasz, ale przestało mnie to bawić. Nie zachowujesz sie poważnie, a ja nie jestem idiotką by wciskać mi kity. Zegnam."
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Moim Zdaniem on ma dziewczyne. Olej go skoro juz na samym poczatku odwołuje spotkania i to po umowionym czasie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale macie się spotkać o 20, a gość pisze o 21, że się nie spotkacie?!?!?!?!
I Ty się jeszcze zastanawiasz? Daj spokój, jakby mi koleś kazał czekać godzinę, to bym go zlała. Pomijam fakt, że już 8 spotkań nie doszło do skutku i PO TERMINIE Ci pisał, ze nie da rady. jak ja nie daję rady iść na umówione spotkanie, to piszę parę godzin wcześniej, żeby ktoś sobie czas zaplanował, chyba, że to naprawdę wypadek losowy, to można dać znać po terminie, ale to się zdarza jak często? Raz na paredziesiąt (pareset) spotkań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Macie racje dziewczyny...
jednak on tez ma motor(ubostwia go wrecz), kilka razy mi pisal, ze jedzie nim jutro do pracy itd ![]() tylko jedo mnie zastanwia, on tak chce(wydaje sie tak przynajmneij), nalega na to spotkanie a pozniej "LIPA"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nieważne już, co ten samochód tam robi, ale jakbym miała czekać godzinę na faceta to mi osobiście by się odechciało dalszych spotkań, zwłaszcza, że czekałaś tak parę razy. Szczerze mówiąc, to może bym mu dała 2 szansę, ale 8 razy?! I Ty dalej się chcesz z nim umówić? Daj spokój...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
He he no co za pajac.
Badz cierpliwa, niech sie umawia jeszcze kilka razy. Nie strój sie, nie bierz pod uwage zadnego spotkania, ale mu pisz, jasne, czemu nie. Napisz mu nawet, ze nie mozesz sie doczekac upojnego wieczora, nocy, wtedy na pewno nie odwoła spotkania i nie bedzie wezwania. Umow sie z nim gdzies na dworze, zeby nie mogł zaparkowac blisko, dobrze by było, gdyby padało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja bym mu napisała,że męczy mnie to jego odwoływanie spotkań. Po pierwsze należy być punktualnym, a po drugie to on ma się starać i o Ciebie zabiegać, a nie Ty czekac aż książę łaskawie się odezwie. Wywaliłabym wszystko co mi leży na wątrobie...a swoją drogą to bardzo możliwe,ze kogoś ma...
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko, gorzej jak ona zgodzi się na spotkanie, a on.. znowu je odwoła
![]() I ona sobie może świetnie się bawić, a on i tak to oleje :P Ja bym po prostu przestała się do niego odzywać i tyle. Facet, który robi takie rzeczy i Cię nie szanuje (kazać komuś czekać godzinę, po czym napisac, że się nie przyjdzie i to jeszcze zrobić to X razy, to dla mnie brak szacunku), nie jest wart uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
po pierwsze primo: gość nie traktuje Cie poważnie i .. niestety
![]() po drugie primo baaardzo możliwe, że ma babę (już to taka sytuację kiedyś przerabiałam.. eh...) tak więc: daj sobie spokój z cieniasem (kiepsko kłamie, robi to po wieśniacku, pewnie nie Ty pierwsza...) a teraz część optymistyczna: znajdź sobie jakiegoś porządnego faceta ![]() ![]() trzymaj się dzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Facet jest niepoważny a do tego prostacki - odwoływanie spotkania PO umówionej godzinie pozostawia wiele to życzenia. A tego, że zdarza się to nagminnie to już w ogóle nie skomentuję.
Nie zawracaj sobie nim głowy autorko, szkoda na niego Twojego czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Otóż to. :tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Czyli radzicie w ogole NIC nie robic? nie odpowiadac na sms-y, nie odbierac telefonow, definitywnie zakonczyc znajomosc?
przyznam, ze chcialabym ,zeby wiedzial, ze widzialam ten jego durny samochod, no tak, widzialam samochod,a nie jego...a moze,jak napisze.czy zadzowni, co takiego mu powiedziec... "no zobacz, jakie to ciekawe, ze zawsze,kiedy masz sie ze mna spotkac, masz jakas 'interwencje'..Oby była ładna.." Edytowane przez ariva Czas edycji: 2009-09-12 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
To już jak chcesz, ale co jeśli się zacznie tłumaczyć, Ty w to uwierzysz i kołowrotek się zacznie od nowa? Raczej bym poczekała, aż się znowu będzie chciał umówić i powiedziała wprost, że x razy odwoływał spotkania, a Ty swój czas szanujesz, więc niech spada na drzewo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Pytanie czy mu wogóle zalezy na tym, by poznać twoje zdanie
![]() Ty sie produkujesz, wymyslasz celne riposty, a on moze cie miec gleboko gdzieś.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Gwiazdeczka1978;142 07395]He he no co za pajac.
Badz cierpliwa, niech sie umawia jeszcze kilka razy. Nie strój sie, nie bierz pod uwage zadnego spotkania, ale mu pisz, jasne, czemu nie. Napisz mu nawet, ze nie mozesz sie doczekac upojnego wieczora, nocy, wtedy na pewno nie odwoła spotkania i nie bedzie wezwania. Umow sie z nim gdzies na dworze, zeby nie mogł zaparkowac blisko, dobrze by było, gdyby padało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
no wybacz ale jesli musiałabym czekac na kolesia na pierwszym spotkaniu prawie godzinę
![]() ![]() Strasznie naiwna jesteś. Raz,dwa się zdarzyło a Ty aż 7 razy się z nim umawiałaś ![]() ![]() Pozatym co to niby za ochroniarz że ma jakies niby wezwania jak ma dzień wolny od pracy ? ![]() uważam,że pomysł Gwiazdeczki jest genialny ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja dałabym sobie spokój z takim gościem już po 2, no ewentualnie 3 (jeśli byłby tego wart) "spotkaniach". Później bym go olała, albo sama na złość umówiła spotkanie i odwołała w ostatniej chwili.
Chłopak nie podchodzi do sprawy poważnie, nie wiadomo o co mu chodzi, ale myślę, że takie nieodpowiedzialne zachowanie nawet nie wróżyłoby dobrze na przyszłość. Daj sobie po prostu z nim spokój.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.