|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sukienka na półmetek ;)
Ok, może za bardzo imprezowa to ona nie jest, ale duuużo lepiej wygląda na mnie niż na zdjęciu
![]() Jakie dodatki, w jakim kolorze ;>? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka na półmetek ;)
Mysle o Czerwieni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmn.. moze kontrastowo biel??
do czerwni wsumie wszystko pasuje, wazne tylko,zeby byly to kolory wyrozniajace sie i w maire jasne,zeby nie bylo zbyt ciemno ![]()
#4 |
Zadomowienie
|
Jak na imprezę ma być, to dodaj coś wyrazistego czerwień, zieleń, żółty i niebieski. Do czarnego posują zasadniczo wszystkie kolory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie no... tylko nie czerwony. Nie idź w banał. Idź w lata 80 ^^ Kilka kolorystycznych inspiracji i biżuteria poniżej. To by rozświetliło bardzo całość i nie byłoby tak ponuro.
Albo (bezpieczniejsze i bardziej eleganckie) stare złoto + kolorowe paciorki. Idziesz do Orsay i tam mają biżuterie kolorystycznie posegregowaną. Ja ostatnio kupiłam kolczyki + kolorowe korale + pierścionek. W Reserved kupiłam naszyjnik z ciemnozłotych łańcuszków i poplątałam go z kolorowymi koralami i wszystko razem wyglądało idealnie. Wieczorem mogę zrobić zdjęcie. Albo możesz się zainspirować Audrey Hepburn. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.